Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Safranbolu Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen Hijyen Eğitimi Safranbolu TSO toplantı salonunda gerçekleşti.


 

IMG_4186_1200x800Konu ile ilgili bilgiler veren Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami ACAR; “Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin kolay bir şekilde Hijyen Eğitimlerini almaları için imzaladığımız protokol kapsamında 2016 yılının ilk eğitimi şubat ayının ilk haftasında vermiştik.

 

60 kursiyerin ders aldığı Hijyen Eğitimimiz başarılı bir şekilde tamamlanmıştı. Kurs sonrası yaptığımız açıklamada üyelerimizi mağdur olmamaları için talep olduğu her zaman kursumuzun yenisini açacağımızı söylemiştik.

Kursumuz biter bitmez üyelerimizin Hijyen Eğitimi talepleri oldu. Bizde hiç ara vermeden kursumuzun ikincisini hafta sonu 40 kursiyerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Eğitimlerimiz bunlarda sınırlı kalmayacak, yine üyelerimizin Hijyen Eğitimi de olmak üzere hangi konuda eğitim talepleri olursa Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak kursları açmaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim” dedi.