20151117AW579838_01Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Karabük Belediyesi encümeni tarafından alınan karar sonrası Safranbolu minibüslerinin şehir merkezine girişinin yasaklanması sorununun çözüldüğünü açıkladı.


 

Başkan Aksoy, yaptığı açıklamada, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve şoförler odası başkanları ile müzakere ederek konunun çözüldüğünü söyleyerek, “Geçen hafta yapmış olduğumuz basın açıklamasında, Safranbolu dolmuşlarının Karabük şehir içerisindeki hatlarının değiştirilmesi hususundaki açıklamamızda konunun müzakerelerle çözülebileceğini söylemiş idik.

Bu amaçla konuyu Karabük Belediye Başkanımız ile müzakere ederek tüm boyutları ile ele aldık ve arkadaşlarımızın da ortak bir çalışması ile bu sorunu tamamıyla ortadan kaldırdık. Safranbolu minibüsleri daha önce olduğu gibi Albay Karaoğlanoğlu Caddesi'nden girip PTT Kavşağı, Güven Kavşağı, Fevzi Çakmak Caddesi, Karabük Devlet Hastanesi, Sümer Caddesi ve Menderes Caddesi'ni takiben Kemal Güneş Caddesi'nden duraklara ulaşacak.

Bu hususta, Safranbolu Minibüsçüler ve Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Başkanı Birol Sarıvaz, Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Deniz, Karabük Belediye Başkanımız Rafet Vergili ve Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Karabacak'a teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle Karabük-Safranbolu arasında meydana getirilmeye çalışılan bir takım sıkıntılı mevzular ortadan kaldırılmıştır” dedi.

Editör: Haber Merkezi