Safranbolu’ya bağlı köy muhtarları İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun’ u ziyaret etti.


 

20140827AW177742_01Tokatlı Köyü Muhtarı Şevki Alper, Sine Köyü Muhtarı Ali Çetinkaya, Değirmencik Köyü Muhtarı Hidayet Meraklı, Aşağı Çiftlik Köyü Muhtarı Hüseyin Kartal, Ağaçkese Köyü Muhtarı Ali Karaman, Yukarı Dana köyü Muhtarı Hasan Kaya, Aşağı Dana Köyü Muhtarı Hüseyin Yücedağ, İncekaya Muhtarı Ragıp Tunç, Yolbaşı Köyü Muhtarı Mehmet Kutlu ve Cücahlı Köyü Muhtarı Bekir Saray, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun’u makamında ziyaret etti.

Genel Sekreter Mehmet Uzun ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek muhtarlara teşekkür etti. Muhtarlar ziyaretlerinin sebebinin İl Özel İdaresince geçen ay alınarak hizmet giren Seyyar Konkasörün Safranbolu’ da çalışmaya başlamasından dolayı teşekkür amacı ile geldiklerini ve çok güzel bir hizmet olduğunu belirterek bu taş kırma makinesinin alımında emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Genel Sekreter Mehmet Uzun ise, “ Geçen ay hizmete aldığımız Seyyar Konkasörü almak benim daha önceki yıllarda düşündüğüm ancak bütçe imkansızlıkları nedeniyle gerçekleştiremediğim bir hayalimdi. Bu yıl bu imkan doğdu ve satın alarak hizmete aldık. Seyyar Konkasörün alımında bize destek olan Valimiz, Milletvekillerimiz ile İl Genel Meclis Başkanımıza ve meclis üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlere hizmet edecek bu konkasör bir yılda kendini amorti edecek en az yılda 2 milyon gibi bir parayı tasarruf ederek bununla köylerimizin diğer ihtiyaçlarında kullanacağız. Bu sayede köylerimizde yaşam standartlarını daha da yükseltmeyi amaçlıyoruz. Sizlerinde bu tür hizmetlere sahip çıkmanız bizleri memnun ediyor ” dedi.