Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Soner Malkoç “Süt Bankası Nesli Bitirme Projesidir”


 

saadet_partisi_o.malkoçSaadet Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Soner Malkoç, yazılı basın açıklamasında ülke gündemini değerlendirdi.

Malkoç açıklamasında şu görüşlere yer verdi;
Aziz Karabüklü hemşerilerim ülkemiz bu iktidar döneminde hızla değişen gündemler sürecini yaşamaktadır. Bakınız İmralı ile akıl almaz diyaloglar yaşanırken küçük gündem değişiklikleri ile milletin dikkati başka taraflara çevrilmek istenmektedir. Bu değişimler ustaca yapılmış toplum mühendisliği eserleri olarak karşımıza çıkmaktadırlar.

Ulusal gündemimizin en son konusu millete hizmet gibi gösterilmeye çalışılan ama İslam’ın bize tavsiye ettiği bir kurumu olan sütkardeşliğini ortadan kaldırmaya yönelik süt bankası projesidir. Değerli Karabüklüler bir İslam büyüğümüz “cehennemin yolları iyi niyet taşları ile örülüdür” demiştir. Bu yapılan proje ilk bakışta insanlığın faydasına gibi görünse de aynı anneden süt emmiş, farklı anneden olan çocukların İslam’ a göre kardeş sayıldığını tüm Müslümanlar bilir ama bu proje de toplanacak anne sütleri, hangi çocuklara kullandırılacağı konusunun takibi mümkün olmayacaktır, böylelikle dinimize göre evlenmesi mümkün olmayan sütkardeşleri, bilinmezlik sonucu birbirleri ile evlenebileceklerdir. İslamın yardımlaşma ve merhamet müessesesi olan sütanneliği, süt bankası projesi ile adeta bir günah bataklığına dönüşecektir.

Ulusal basınımızda Türkiye’nin ileri gelen İslam âlimlerinin uyarılarına rağmen Sağlık Bakanı Sayın Müezzinoğlu bu projenin uygulanmasında çok ısrarlı görünmektedir. Sebebi de Avrupa Birliği Uyum Yasaları olarak gösterilmektedir. Rahmetli Erbakan Hocamız “Bu Avrupa Birliği bir Hıristiyan Kulübüdür bizim burada ne işimiz var” demişti. Evet, galiba Avrupa birliğine girebilmemiz için en sonunda dinimizden de vazgeçmemizi isteyecekler. Buradan bugünkü iktidar sahiplerine seslenmek istiyorum ki: Bu projenin dinimizle uyuşan hiç bir yanı yoktur yaptığınız bu yanlıştan bir an önce dönün, bu proje nesli bitirme projesidir. Bu oyuna gelmeyin. Sayın Başbakan “Türkiye’nin AB’ye değil AB’nin Türkiye ye ihtiyacı vardır “demiştir. Öyle ise neden AB’ye kukla oluyoruz, neden her istediklerini yerine getiriyoruz, hatta AB ile daha iyi ilişki kurabilmek için bakanlık ihdas ediyoruz. Bu şanlı milletin AB’ye ihtiyacı yoktur. Bizim onlardan alacağımız medeniyet anlamında hiçbir şey yoktur ama onların bizden alacakları çok şey vardır. Sayın iktidar sahipleri yeniden büyük Türkiye AB’nin değil bizim medeniyetimizin temelleri ile kurulacaktır.

 

Editör: Haber Merkezi