SAADET PARTİSİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ADNAN YILDIRIM VE AZİZ GÜNDOĞDU “TÜRKİYE GERÇEKLERİNİ KAPI KAPI GEZEREK, ANLATMAYA ÇALIŞIYORUZ”


saadet-iddialı

Saadet Partisi Karabük Milletvekili adayları Adnan Yıldırım ve Aziz Gündoğdu , Bağlar Konak’ta basınla kahvaltıda bir araya geldi.

İl Başkanı Muhsin Çebi ve parti Yöneticilerinin de katıldığı toplantı da konuşan SP ikinci sıra Milletvekili Adayı Aziz Gündoğdu, 1 Kasım seçimlerinin önemine değinerek, “Elbette her seçim çok önemlidir fakat bu seçim çok daha önemli. Çünkü, ülkemiz tarihi ve kritik bir dönemden geçmektedir. Terör artırıyor, ocaklara ateş düşüyor, yürekler yanıyor, analar ağlıyor, basın üzerinde baskı ve sansür artıyor gazeteciler belli mihraklar tarafından tehdit ediliyor sokak ortasında menfur saldırılara uğruyor, dövülüyor. Ekonomik durum ise her geçen gün kötüleşiyor, işsizlik sürekli artırıyor. Çözüm süreci diye ellerine yüzlerine bulaştırdıkları sürecin sonunu hepimiz görüyoruz, söylemeye dilimiz varmıyor ama bu çözüm süreci Türkiye’yi ya bölünmeye götürecektir ya da çok büyük çatışmalarla karşı karşıya getirecektir” dedi.

Bizler Saadet Partisi olarak her seçimde olduğu gibi bu seçimde de gerçekleri milletimize kapı kapı anlatmaya devam ediyoruz diyen Gündoğdu, “Çalışmalarda görüyoruz ki bir kısım insanlar Saadet partisine tasallut olmaya çalışarak 2000’lerden bu yana her seçim döneminde teşebbüs ettikleri tezgahlarını yeniden kurmaya çalışmaktadırlar. Kendilerini Milli Görüşçü gibi gösterip, sureti haktan görünerek, kirli işlerine, çirkin emellerine partimizi, seçmenimizi dahil etmeye çalışıyorlar” diye konuştu.

SP birinci sıra milletvekili adayı Adnan Yıldırım ise oy verin, seçim barajını bize bırakın diyerek, “Anayasa Mahkemesinden 50’den fazla iptal kararı çıkartmış bir genel başkanımız var. Merhum Erbakan Hocamız ve Sayın Mustafa Kamalak için “Hükumet deviren, parti başkanı düşüren adam” diye tanıtırdı. 1996 yılında Anayasaya aykırı 20151010AW545854_02olduğu için, hukuk yoluyla Ana-Yol Hükumetinin güven oylamasını iptal ettirmiş, Refah kadroları olarak önümüze konan engeli el birliği ile aşmış, Ana-Yol Hükumetini düşürmüştük. Böylece merhum Hocamız için başbakanlık yolunu açmıştık. Unutma ey Müslüman Türk evladı senin kitabında nice az topluluklar Allah'ın yardımıyla kendinden sayıca çok topluluklara gelip gelmişlerdir der. Sakın ola bu iş nasıl olacaktır diye düşünme. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır” dedi.

Editör: Haber Merkezi