Karabük Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Burhanettin Uysal, Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabibi Dt. Ahmet Ustaoğlunu ziyaret etti.


 

20141021AW222581_01Ziyarette bir açıklamada bulunan Prof.Dr.Burhanettin Uysal, “Biliyorsunuz yakın bir geçmişte Diş Hekimliği Fakültesi kuruldu, fakülte binamızla ilgili çalışmalarımız devam ediyor aynı zamanda Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizle fikir alışverişinde bulunduk. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin büyütülerek Bayır Mahalle de bulunan eski hastane binası alanında yeniden projelendirilme çalışmaları var. Üniversite olarak sağlayacağımız katkılar ve ileride Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde olduğu gibi protokol imzalanması gibi konularda karşılıklı görüş alış verişinde bulunduk” dedi.

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabibi Dt.Ahmet Ustaoğlu ise, Rektör Uysal’ın ziyaretinin kendilerini oldukca sevindirdiğini söyleyerek, “ Hocamıızın Diş Hekimliği Fakültesi kurulması ile ilgili gösterdiği çalışmalarından dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sağlıkta Dönüşüm Projesi kapsamında yaptığımız çalışmalarımız var. Bu çalışmaların içine Üniversitemiz de bulunuyor. Diş Hekimliği Fakültesinin ilimize sağlayacağı katkılar oldukca fazla olduğunu, fakültenin hem okul hem de tedavi amacıyla kullanılması yönünde çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Editör: Haber Merkezi