Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Güneş ve Prof. Dr. Mustafa Yaşar, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında ziyaret etti.


 
20160309AW683278_01Hayırlı olsun dileklerinde bulunmak üzere ziyarette bulunduklarını belirten Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, “Üniversitemizin kurucu Rektörü Milletvekilimiz Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a Milletvekilliğinin ve yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Bundan önce üniversitemiz gelişimi ve değişimi için mücadele eden Sayın Hocamız Milletvekilimizin bundan sonra da hem üniversitemiz hem de Karabük ve Ülkemize hayırlı hizmetler yapmak için mücadele edeceğinden hiçbir şüphemiz yok. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Karabük Milletvekili Prof. Dr. Uysal, Karabük Üniversitesini birlikte bugünlere getirdiklerini ifade ederek, “Bundan sonra da daha ilerilere de birlikte taşıyacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde Üniversitemiz, Karabükümüz ve ülkemiz için hayırlı hizmetler yapmaya devam edeceğiz” dedi.