rektor-aday-adayi

 

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ KURUCU REKTÖRÜ PROF. DR. BURHANETTİN UYSAL AK PARTİ’DEN RESMİ BAŞVURUYU YAPTI


UYSAL “EL ELE VERİP, KARABÜK’Ü GIPTA EDİLECEK BİR KENT HALİNE GETİRECEĞİZ”


 



 

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak için Karabük Üniversitesi Rektörlüğünden istifa eden Prof. Dr. Burhanettin Uysal dün aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Uysal’ın adaylık başvurusu sırasında çeşitli çevrelerden çok sayıda vatandaşın da destek için gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

Milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapmak ve dosyasın vermek üzere basın toplantısı düzenleyen AK Parti Milletvekili aday adayı Karabük Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal “Karabük halkı ile biz çok güzel işler gerçekleştirdik. Bunların içerisinde yaptıklarımız var yapamadıklarımız var. Ama, partimiz uygun görüp, Karabük halkıda onaylarsa bu yapamadığımız işleri birlikte tamamlamak istiyorum” dedi.

Karabük Üniversitesi Rektörlüğünden istifa ederek AK Parti Milletvekili aday adayı olan Prof. Dr. Burhanettin Uysal aday adaylığı başvuru dosyasını AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar’a verdi.

Aday adaylığı müracaat töreninde bir konuşma yapan AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ”Karabük’ümüzün yıldızı, Karabük Üniversitemizin kurucu Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ın AK Parti milletvekilliği aday adaylığı başvurusu için toplanmış bulunuyoruz. Karabük Üniversitesini Türkiye’nin yıldız üniversitelerinden birisi yaptığından ve Karabük halkına hizmetinden dolayı hepsinden de önemlisi gelip de AK Partiden milletvekilli aday adayı olduğu için, partimize güç kattığı için teşekkür ediyorum. Biz AK Parti olarak 7 Haziran’da yapılacak olan seçime hazırız. Burada ki kalabalığı da gördüğümüz zaman Karabük için, milletimiz için hizmet etmeye hazırız. 7 Haziran tarihinde iki milletvekilliğini alacağımızdan biz eminiz. Karabük halkı bizi takip etmeye devam etsin. Herkes Karabük için” diye konuştu.

“YAPAMADIĞIMIZ İŞLERİ BİRLİKTE YAPMAK İSTİYORUM”
İl Başkanı Timurçin Saylar’ın konuşmasından sonra adaylık başvurusu dosyasını vermeden bir konuşma yapan AK Karabük Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal “Karabük halkı ile biz çok güzel işler gerçekleştirdik. Bunların içerisinde yaptıklarımız var yapamadıklarımız var. Ama partimiz uygun görüp, Karabük halkıda onaylarsa bu yapamadığımız işleri birlikte tamamlamak istiyoruz. Karabük halkının yapmış olduğu en güzel işlerden bir tanesi Karabük Üniversitesi ise, Türkiye’nin yedinci tercih edilen üniversitesini hep birlikte yaptık. Hep birlikte Karabük’ün yaşam standartlarını değiştirdik. Demirçelik kentini, bugün bir üniversite kenti haline birlikte dönüştürdük. Bundan sonrada birlikte kurmuş olduğumuz eserimizi, korumak, yüceltmek, üniversitemizi ve şehrimizi rekabet edebilir bir hale getirmek, herkesin gıpta ile baktığı yaşamak istediği bir şehir haline getirebileceğimizin sözünü vermek istiyorum. Bu dinamizmin Karabük’te olduğunu biliyorum. Eğer el ele verirsek Karabük gıpta edilecek bir şehir haline gelecektir. Karabük halkının duasını ve desteğini bekliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Uysal milletvekili aday adaylığı dosyasını AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar’a verdi.

 



 

Editör: Haber Merkezi