AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ PROF. DR. BURHANETTİN UYSAL, KARABÜKLÜLER İLE KUCAKLAŞMAYA BAŞLADI


 

KARABÜKLÜLERİN ‘REKTÖR HOCA’ OLARAK TANIDIĞI UYSAL, HALKIN İÇİNDEN ÇIKMIYOR


 

hoca-bir-geldi-pir-geldi

AK Parti Karabük Milletvekili Adayı ve Karabük Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Sabahın erken saatlerinde başlayan seçim programı, gecenin geç saatlerine kadar sürüyor.

AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya “Burhanettin Hocamızla gün boyu seçim çalışmalarını birlikte yürütmeye çalışıyoruz ve gerçekten Karabüklülerde son derece yüksek bir karşılığı olduğunu kendimiz de gördük.

İnsanlarımız Burhanettin Beyin elini tutmak, onunla fotoğraf çektirmeyi çok seviyorlar. Yıllardır yalnızca KARDEMİR A.Ş’ye bağlı olarak yaşayan Karabük ve Karabüklü, ikinci bir alternatif olan 50 Bin öğrencilik Karabük Üniversitesinin mimarının Burhanettin Bey olduğunun çok iyi farkındalar.

Her gittiğimiz yerde ‘Rektör Hoca’ olarak adlandırdıkları adayımız Burhanettin beye karşı ilgi ve alakadan kendileri de bizlerde son derece memnunuz.” Diye konuştu.

AK Parti 2. Sıra Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal ise “Değerli Karabüklü hemşerilerimin tarafıma gösterdikleri teveccüh, ilgi ve sevgi bizim omuzlarımızdaki yük bir kat daha arttırıyor.

Karabüklülerin bana olan güvenine ve sevgisine layık olmak sorumluluğumuzu daha da fazlalaştırdı. Önce Allah’ın takdirine, sonra Karabüklü hemşerilerimin desteğine sığınıyorum.” Dedi.