KARABÜK ÜNİVERSİTESİ KURUCU REKTÖRÜ PROF. DR. BURHANETTİN UYSAL SERİ ZİYARETLERE BAŞLADI


REKTÖR HOCA ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNDA BULUNUYOR


 

rektor-hoca-hiz-kazandi

Karabük Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, görevinden istifa ederek AK Parti Karabük Millet Vekili Aday Adaylığı sürecine girmesi ile birlikte çalışmalarına hiç zaman kaybetmeden hız vermeye başladı.

Rektör Hoca olarak kamuoyunda tanınan Burhanettin Uysal, ilk ziyaretlerini gerçekleştirmeye başladı.

Uysal, bu gün ilk olarak Karabük Çankırılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Kemal Kande ile birlikte, dernek yöneticilerinin ve çok sayıda üyenin hazır bulunduğu ziyaret sıcak bir atmosfer içinde yaşandı.

Rektör Hocanın seri ziyaretlerinde ikinci durağı ise Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı oldu.

Birlik Başkanı Nurettin Tümen ile birlikte, yönetiminin de tam kadro bulunduğu ziyarette, Burhanettin Uysal destek ve dualarını istedi.

Rektör Hoca, ardından hafta sonu kongresini gerçekleştiren Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut'u ziyaret etti. Uysal, tüm emeklilerin yanlarında olduğunu ve daima olacağını ifade etti.

Burhanettin Uysal, sırasıyla Karabük Merkez Mahalle Muhtarlar Derneğini, MÜSİAD Karabük Şubesini ve Eğitim Bir Sen şubesini ziyaret etti.

ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPIYOR

Prof. Dr. Burhanettin Uysal ayrıca bu gün AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adaylığı için bu gün (17.02.2015 Salı) Saat: 14:00’de İl başkanlığına müracaatını yapacak.

Rektör Hocanın aday adaylığı başvuru sırasında çok sayıda sevenlerin de katılacağı belirtilirken, Uysal’ı destekleyenlere de açık davet yapıldı.