Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdikten hemen sonra aralıksız çalışmaya başlayan Prof. Dr. Burhanettin Uysal, zamanını en verimli şekilde değerlendirmeye devam ediyor


timthumb

Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra, STK ve idarecilerle sık sık bir araya gelen Uysal, halkın arasında zaman geçirmeye ise özellikle önem gösteriyor. Karabük merkezde 2 farklı mekan olmak üzere ilçelerin tamamına yakınında seçim bürosu açan ve bu vesile ile halka kendini en verimli şekilde anlatma yoluna giden Uysal, kişisel internet sitesinin yanında sosyal medya hesaplarını da aktif şekilde kullanıyor.

Aday adaylığı çalışmalarına başladığı günden itibaren her çaldığı kapıda büyük bir teveccühle karşılaştığını dile getiren Uysal, "Bu teveccühe layık olabilmek adına elimizden gelen her hizmeti yapmak boynumuzun borcudur." dedi. Güne Safranbolu ziyaretleriyle başlayan Prof. Dr. Burhanettin Uysal, AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya'yı ziyaret edip yeni görevinde başarılar diledikten sonra Ankara Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam etti.

Ziyaretlerine ara vermeden devam edeceğini ifade eden Uysal "Başardıklarımız halkımızın malumudur. Daha fazlasını el birliğiyle başarmak için,  Karabükümüze ve ülkemize hizmet etmek için kutlu bir yola çıktık. Biz "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" diyoruz. Herkesin imrenerek baktığı üniversitemizi halkımız ile birlikte inşa ettik. Ama yapacak daha çok hizmetimiz var. Karabükümüzü yukarılara taşımak adına gecemizi gündüzümüze katmaya hazırız. Halkımızdan hayır duası istiyoruz, bizleri büyük bir ilgiyle karşılıyorlar. Çıktığımız milletimize hizmet yolunda güler yüzünü ve desteklerini bizden esirgemeyen halkımıza bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.