09072015_soguksu_2Karabük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce Soğuksu Mahallesi Şehit Adem Yavru İ. Ö. O. bahçesinde çocuklara yönelik düzenlenen Ramazan şenliği büyük ilgi gördü.


 

Ramazan etkinliği’ne, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Vekili Ali Kara, mahalle muhtarı ile çok sayıda mahalle sakini ve çocuklar katıldı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, şenlik alanını ziyaret ederek vatandaşlarla ve çocuklarla tek tek ilgilendi. Vergili, Soğuksu Şehit Adem Yavru İ. Ö. O. bahçesi içerisinde kurulan şişme oyun aletleri ve yarışmalarla eğlenen çocukların eğlencelerini izledi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin her zaman yanlarında olduğunu belirten vatandaşlar düzenlenen etkinlikler nedeniyle teşekkür etti.

Ramazan eğlencesi şenliklerinde ikram edilen Osmanlı macunu, pamuk şekeri ve patlamış mısır alabilmek için miniklerin yanı sıra aileleri de uzun kuyruklar oluşturdu.

Çocuklara yönelik halat çekme, çuval yarışı, balon patlatma oyunlarla hoş vakit geçiren çocuklara Karabük Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler sunuldu.

Kent Orkestrası’nın sunduğu müzik ziyafeti de izleyenleri büyüledi. Düzenlenen yarışmalarda ise miniklerin yanı sıra gençler de birbirleri ile kıyasıya yarışırken, eğlenceler gece geç saatlere kadar sürdü.

Editör: Haber Merkezi