Özçelik İş Sendikasının efsane denilecek başarılı şube başkanlarından Ragıp Tunç, bugün Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz’ı ziyaret etti ve tüm şube yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Çelik İş Sendikasında 1991 yılında sendikacılığa başlayan, işyeri temsilciliği, baştemsilcilik gibi görevlerinden sonra 2002, 2006 yılları arası Karabük Şube Başkanlığı yapan ve 15 yıllık sendikacılık hayatından dolayı işçi tarafından ‘Efsane Başkan’ olarak tanımlanan Ragıp Tunç, Kenan Yılmaz’ı ve yönetimini ziyaret etti.

Şube Başkanı Kenan Yılmaz’ın makamında ağırlanan Tunç, “Sendikamızın ne kadar güçlü olduğunu görmek beni gururlandırıyor. Genç, dinamik arkadaşların şube başkanlığına ve yönetime gelmesi, çelik işçisi için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Genç Başkan Kenan Yılmaz’a ve yönetimine başarılar dilerken, her zaman yanlarında olduğumu da belirtmek isterim.” Dedi.

Kenan Yılmaz ise “Ragıp abimiz bizim sendikacı büyüklerimizin önde gelenlerindendir. Onların deneyimlerinden faydalanmak bizim için şanstır. Özçelik İş Sendikamızın dün gücü ne kadar fazlaysa, yarında bu gücünü arttırmak bizim asli görevimizdir.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi