KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI VE MHP ADAYI RAFET VERGİLİ’NİN SEÇİM ANA BÜROSUNUN AÇILIŞI YAPILDI


 

20140114AW000512_01Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) merkez seçim bürosu istasyon caddesinde düzenlenen törenle açıldı. 

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Rafet Vergili’nin de katıldığı açılış törenine çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Rafet Vergili, “ 30 Mart 2009 tarihinde ulaştığımız zafere 30 Mart 2014 tarihinde de hep birlikte ulaşacağız” dedi.

MHP merkez seçim bürosunun açılışı öncesi konuşan MHP İl Başkanı Metin Demirel Milliyetçi Hareket Partisi’nin 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere hazırlık çabalarını tamamladığını ve artık bundan sonra sokağa çıktıklarını söyleyerek, “Allah’ın izniyle 30 Mart’a kadar bütün esnaflarımızı ve bütün vatandaşlarımızı Belediye Başkanımızla beraber ziyaret edeceğiz, vatandaşların görüşlerini alacağız. Ben arkadaşlarıma buradan şunu uyarmak istiyorum; arkadaşlar seçmen listeleri askıya çıktı, arkadaşlarımdan ricam mümkünse dikkatli bir şekilde seçmen listelerinde isimlerinin olup olmadığını kontrol etmeleri. İnşallah 30 Mart’ta biz gezdiğimiz vatandaşlarla notları alıyoruz, zaferle çıkacağımızı görüyoruz. Cenab-ı Allah’ın yardımıyla, sizlerin desteğiyle inşallah bu seçimi alacağız, buradan ilan ediyorum” dedi.

“30 MART’TA HEP BİRLİKTE ZAFERE ULAŞACAĞIZ”
Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Rafet Vergili de açılışa katılanlara hitaben yaptığı konuşmasında 30 Mart 2014 tarihinde tekrar belediye başkanı seçilerek zafere hep birlikte ulaşacaklarını belirtti.

Vergili “2009 yılı 30 Mart seçimleri gönül birliğiyle, el birliğiyle başarılmış olan bir seçimdir. Bu seçimin neticesinde de biz bir olayı gerçekleştirdik. Karabük’ün gidişatını, yaşam tarzını, yaşam biçimini yaşam rahatlığını ve Türkiye’de ki diğer belediyelerine de belediye hizmetlerinin nasıl yapılacağını öğretmiş bulunduk. Şimdi bazıları yine iddia edecek; diyecekler ki efendim biz onu da yapardık bunu da yapardık şunu da yapardık diyecekler ama biz hepimizin yaşı olgunluğa gelmiş, biz bunları görüyoruz. Bu zamana kadar hiçbir şey yapılmayan Karabük’e, Karabük’ün şekli gidişatı tamamen değiştirildi. Şu anda tekrardan önümüzdeki 5 yıllık programı içersinde Karabük’ün bütünlüğünü değiştirilecek bir programla yola çıkmış bulunmaktayız. Ben inanıyorum ki sizlerin vereceği destekle, sizlerin bizim yanımızda olmanızla beraber biz bunu yeniden başaracağız. Şu anda hükümetle beraber olmayan bir Belediye Başkanı bunları beceremez iddiaları tekrardan yerle bir edeceğime inanıyorum çünkü daha önceki iddialarını olmaz denilen yapılmaz denilen projeleri biz el birliğiyle nasıl yaptığımızı hep beraber bütün Karabüklülere gösterdik. Bundan sonrası daha kolay ve çok daha kolay. Çünkü bu programların hepsi bizim 5 yıllık ihracatımız döneminde şu anda açıklamış olduğumuz projelerin hepsinin alt yapıları hazırlandı ve çok daha hızlı bir şekilde bunların imarı, imalatı, mahallelerin tekrardan baştan yapılanması program dahilinde devam edecek. Buraya gelen tüm dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben 20140114AW000512_02inanıyorum ki önümüzdeki 30 Mart seçimlerinde de biz hep birlikte zafere ulaşacağız. İnşallah Karabük hayırlısını seçecek. Çalışmak bizden, takdir Allah’tan. İnşallah yolumuza devam edeceğiz. İnşallah yolumuz açık olur, yolumuzdaki engeller kalkar ve 2015 senesinde de bize Allah iktidarla birlikte çalışmayı nasip eder. Bugün iktidar diyenleri, ben 2015 senesinde iktidar olduklarını tamamen ortadan kalkacağını, bu iktidar çalışmasında bize nasip olacağı inancıyla tekrardan yolları sizlerle beraber yürümeye devam edeceğim. İstasyon Caddesiyle başladık bu yürüyüşe 30 Mart’ta zaferle tamamlayacağız” dedi.

Konuşmaların ardından seçim bürosu hizmete açıldı.

Editör: Haber Merkezi