KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI 14 ŞUBAT TARİHİNDE ALMANYA'DA YAPILACAK OLAN KARABÜKLÜLER SEVGİ GECESİNE KATILMAYACAĞINI AÇIKLADI


VERGİLİ "AKÇELİ DEDİKODULARIN İÇİNDE OLMAM"


 

vergili-akceli-dedikodular

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 14 Şubat ta Almanya Gelsenkirchen'de yapılacak olan Karabüklüler Sevgi Gecesine çok arzuladığı halde katılmayacağını açıkladı.

Vergili gündeme bomba gibi düşecek açıklamasında şu görüşlerine yer verdi;

"Almanya'da 14 Şubat tarihinde yapılacak olan Karabüklüler Sevgi Gecesine katılmayı ve oradaki hemşehrilerimle birlikte olmayı çok arzuluyordum. Fakat bazı söylemler, akçeli dedikodular benim o geceye katılmama engel olmuştur.

AKP'nin Avrupa'da yaşayan gurbetçiler arasından 8 kişiyi büyük şehirlerden Milletvekili adayı göstereceği ve bu adayların belirlenmesinde yapılacak olan Karabüklüler gecesinin de etkin olacağı ifade ediliyor. Seçim sürecinde MHP'li bir Belediye Başkanı olarak böyle bir amaç taşıyan ve siyaset içeren geceye katılmamı engellemiştir."

Rafet Vergili, geceye katılmamasının tek nedeni bu olmadığını da sözlerine ekleyerek çok ilginç bir iddiada bulundu;

Vergili "AKP'li 8 Gurbetçi Milletvekili adayının belirlenmesinde etkin bir rol oynayan bu geceye katılamamamın asıl bir sebebi de akçeli dedikodulardır" dedi ve sözlerine şöyle devam etti;

almanya-sevgi-gecesi-davetiye"Avrupa'daki gurbetçi hemşehrilerimin de çok rahatsız olduğu akçeli bir dedikodu sarmaya başladı ortalığı. Karabüklü gazeteci kimliği taşıyan bir kardeşimizin de bu organizasyon da olması bizim bu dedikodulara inanmamamıza ama temkinli davranmamıza neden olmuştur. Avrupa da yaşayan 8 AKP'li milletvekili adayının belirlenmesinde bir liste oluşturulacağı ve bu listenin belirlenmesinin perde arkasında akçeli dedikodular olduğu ifade ediliyor"

                       -----------0O0---------0O0----------


Not: 14 Şubat ta yapılacak Karabüklüler Sevgi Gecesine AK Parti Karabük Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'de katılacak.