KARABÜK-SAFRANBOLU ÇEVRE YOLUNDA RADAR UYGULAMASINA YAKALANMAMAK İÇİN ANİ FREN YAPAN SÜRÜCÜ, ÜÇ ARACA ÇARPARAK ZOR DURDU


 

KAZADA 5 KİŞİ YARALANDI


 

kaza-14.04.15
Karabük-Safranbolu karayolunda meydana gelen ve 4 aracın karıştığı kazada 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Karabük’ten Safranbolu istikametine seyir halinde olan 78 AC 025 plakalı otomobilin sürücüsü Mustafa K., iddiaya göre yan şeritte radar uygulaması yapan polis aracını fark etmesi üzerine ani fren yaparak, önce önünde seyreden Anadolu Ajansı (AA) Karabük Muhabiri Ahmet Özler idaresindeki 34 JK 4999 plakalı otomobile yandan çarptı, daha sonra yoldan çıkarak orta refüjdeki ağaca çarptı.

Hızını alamayan otomobil daha sonra karşı şeritte seyir halinde olan Selami İnce yönetimindeki 14 KL 617 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştıktan sonra Mehmet Erkartal idaresindeki 78 SD 441 plakalı otomobile de çarptı.

Kazada Selami İnce, Sıdıka Erkartal, Kerime Erkartal, Mustafa K. ve Ümit Güzel yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulansları ile KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan, kaza anında olay yerinden geçmekte olan Kardemir Karabükspor’un futbolcuları Kumbela, Yiğit ve Erkan Kaş da dehşet dolu gözlerle yerde yatan yaralılara vatandaşların yaptığı müdahaleyi izlerken, kazada akrabalarının yaralandığını öğrenen bir kişi ise sürücü sandığı bir şahsa saldırdı.

 

kaza-14.04.15-3

 

kaza-14.04.15-2

 

kaza-14.04.15-1