KARABÜK KOM ŞUBE, TARİHİNDE İLK DEFA TEK OPERASYONDA 6 KİLO ESRAR ELE GEÇİRDİ


 

6-kg-esrar

Karabük KOM Şube ekiplerinin kent genelinde zehir tacilerine yönelik düzenlediği operasyonda 6 kilo 19 gram esrar ele geçirilirken, gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Karabük Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever ve KOM Şube Müdürü Raif Arabacı'nın, son günlerde kent genelinde gençleri zehirleyen uyuşturucu satıcılarına yönelik başlattığı operasyon dahilinde, Atatürk Bulvarı’nda durdurulan bir otomobilde arama yapıldı.

Aracın bagajında 2 kilo 19 gram esrar ve bir adet tabanca ele geçirildi. Otomobilin sürücüsü S.D. (49) ile yanındaki L.A. (42) gözaltına alındı. Gözaltına alınanların emniyette yapılan sorgulamaları neticesinde esrarı Bartın ilinden getirdiklerini öğrenen ekipler, Bartın şehir merkezinde S.K.’nin (36) evine operasyon düzenledi. Evin bodrumunda çuval içerisinde 4 kilo esrar ve 9 kök Hint keneviri ele geçiren ekipler, S.K.’yi gözaltına alarak Karabük’e getirdi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan S.D., L.A. ve S.K. isimli şahıslar adliyeye sevk edildi.

Karabük Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, 10 yıllık tarihi boyunca tarihinde ilk defa tek operasyonda 6 kilo esrar maddesi ele geçirdi.

Editör: Haber Merkezi