20150917AW527651_01Karabük’te alkollü olan bir sürücü polisin dur ihtarına uymayıp kaçtığı sırada yol kenarındaki park halindeki başka bir araca vurarak durdu.


 

Edinilen bilgiye göre, Yenice istikameti üzerinden Karabük’e seyir halinde olan Ramazan Mercimek idaresindeki 14 AD 992 plakalı otomobilin yolda sürücüleri tehlikeye soktuğu ve alkollü olduğu ihbarı üzerine vatandaşlar tarafından polise ihbar edildi.

Cuma pazarı mevkiinde devriye gezen polis ekipleri tarafından durdurulmak istenen sürücü, polisin dur ihtarına uymayıp kaçmaya başladı.

Polis ekipleri tarafından kovalanan otomobil Karabük - Ankara Karayolu Demir Çelik çıkışı mevkiinde telefonla görüşme yapmak için aracını yol kenarına park eden Yasin Biçer’e ait 78 BG 077 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle Biçer’in içinde bulunduğu otomobil takla atarak ters döndü. Kovalamaca sonrası meydana gelen kazada her iki otomobil sürücüsü yaralanırken, Yasin Biçer polis ekipleri tarafından ters dönen otomobilden çıkarıldı.

20150917AW527651_02Yaralı sürücüler olay yerine çağrılan 112 ambulansları ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı.

Aşırı derece alkollü olduğu gözlenen Ramazan Mercimek isimli sürücüye daha öncede alkolden işlem yapıldığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Haber Merkezi