Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Etkinler kapsamında emniyet teşkilatı Vali İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret ettiler


 

20130405AW000936_01Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıldönümü ve Polis Haftası, Karabük’te çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Etkinler kapsamında İl Emniyet Müdürü Oktay Keskin, Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Karademir, polis memurları ve polis okulu öğrencileri, Vali İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret dolayısıyla kısa bir açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Oktay Keskin, Türk Polis Teşkilatının 168 yıldır halka hizmet verdiğini belirterek, “Türk Polis Teşkilatı bu süre içinde çeşitli evreler geçirerek bugüne geldi. Bugün polis teşkilatına baktığınızda, artık çağı yakalamış, teknolojik gelişmelere ayak uydurmuş ve kendisini sürekli yenileyen bir teşkilat olduk. Bunu hizmet anlayışımızda halka da yansıtıyoruz. Halkın huzuru ve güvenliği için çalışıyoruz” dedi.

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü kutlayan Vali İzzettin Küçük ise, “Polis teşkilatımız en köklü kurumlarımızdan birisidir. Polisimiz halkımızın mal ve can güvenliğini sağlamak adına 24 saat büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Onların bu alandaki başarısı Karabük’ü daha huzur ve güvenli bir şehir kıldı. İlimiz gerek asayiş yönünden, gerekse faili meçhul olaylar yönünden Türkiye’nin en huzurlu illerinden birisi konumundadır. Bu mutluluk vericidir. Ben Emniyet Müdürümüzün nezdinde tüm polis memurlarını canı gönülden kutluyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi