20140407AW055455_02Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, POMEM Müdürü Hüseyin Zengin ve beraberindeki Emniyet Personeli Vali Orhan Alimoğlu’nu makamında ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürlüğü ile Polis Meslek Eğitim Merkezi personeli tarafından Vali Orhan Alimoğlu’na çiçek takdim edildi. Ziyarette İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever tarafından Vali Orhan Alimoğlu’na Polis Haftasında yapılacak etkinlikler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Türk Polis Teşkilatının 169. yılını kutlayarak sözlerine başlayan Vali Alimoğlu, “Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisimiz, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekli olan ve görevi başında bulunan kahraman polislerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi