20140527AW101415_01Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Karabük Şubesi üyeleri ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenleyecekleri dayanışma günü etkinliğinin hazırlıklarını sürdürüyor.

Polis eşleri 30 Mayıs Cuma günü düzenleyecekleri dayanışma günü etkiliği öncesi Polisevi’nde bir arada dolma sarmanın, dolma sararken de kaynaşmanın en güzel örneklerini verdi.

Derneğin Karabük Şube Başkan Yardımcısı,Emniyet Müdür Yardımcısı Salavat Mete Pınar’ın eşi Gökşen Pınar, Cuma günü Saat 10.oo’ da Onel karşısında düzenleyecekleri dayanışma günü etkinliğine tüm Karabüklüleri beklediklerini söyledi.

PEKAY Dernek Başkan Yardımcısı Pınar, Karabük’te iki yıldır faaliyet verdiklerini söyleyerek, “ Bu çalışma Cuma günü yapacağımız dayanışma ile ilgili çalışma. Arkadaşlarımız kendi elleri ile hazırlıyoruz. Şehit eşleri, çocukları ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardım amacı ile dayanışma günü yapıyoruz. Üniversitede okuyan öğrencilerimize burs veriyoruz. Geçen sene 10 öğrencimize burs verdik. Bu senede bu öğrencilere bursu devam ettirmek ve başka öğrencilere burs vermek adına polis eşlerimizle birlikte yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Gençler bizim geleceğimiz ve gençlerimize sahip çıkmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince. Herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi