TARLASI YANAN KADIN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU


 

20130902AW000507_08

Karabük’te piknik alanında meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Tarlası yanan bir kadın ise gözyaşlarına boğuldu.


Karabük Fatih Mahallesi’nde ormanlık alan iddialara göre piknikçiler ateş yaktı. Yakılan ateşle birlikte aniden ormanlık alan yanarken, alevler bir anda büyüdü. Ormanlık alanın yanında bulunan mahalleli itfaiyeye haber verirken, olay yerine Orman İşletme Müdürlüğü ve Karabük Belediyesi itfaiyesi ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek, alevleri kontrol altına aldı. Ormanlık alanın yanında bulunan evlerdeki vatandaşlarda evlerle nedeniyle korkulu anlar yaşadı.


Tarlası yanan bir kadın ise gözyaşlarına boğulurken, ellerini açıp dua etti. Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Yücel, “Olay yerine geldiğimde buradaki çocuklar bana mahallenin çocuklarının burada ateş yakarak piknik yaptıklarını söylediler. Orman İşletmesi ve Karabük Belediyesi ekipleri olay yerine ulaşarak yangının büyümesini engelledi” dedi.




HABERİN FOTOĞRAF GALERİSİ


 

Editör: Haber Merkezi