SAFRANBOLU’DA AK PARTİ VE MHP ARASINDA AFİŞ TARTIŞMASI SON BULMUYOR


AK PARTİ ŞİKAYET ETTİ MHP AFİŞLERİ SÖKTÜ


ŞİMDİ ŞİKAYET SIRASI MHP'DE


 

afis-kavgasi-1

Safranbolu’da daha önceden anlaşmalı olarak belirlenen yerlerin dışına afiş asıldığı iddiasıyla AK Parti, MHP’yi şikayet edince, MHP bazı afişlerini sökmek zorunda kaldı.

afis-kavgasi-2Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Başkanı Muharrem Asker “Seçim öncesi siyasi partiler arasında ortaklaşa belirlenen ve anlaşmalı olan yerlerin dışına afiş astığımızı iddia eden AKP Safranbolu İlçe Teşkilatı işgüzarlık yapmaktan vazgeçmiyor.” Diye konuştu.

AK Parti Safranbolu İlçe Teşkilatının şikayeti üzerine MHP bazı yerlerdeki afişlerini sökmek zorunda kalırken, karşılık olarak AK Parti’nin de astığı bazı afişleri Kaymakamlığa şikayet etti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan MHP Safranbolu İlçe Başkanı Asker “Bizim afiş astığımız yerleri takip eden ve sürekli şikayet eden AKP’lilerden bıktık. Ne var ki biz onların kesinlikle yasak olduğu yerlere afiş asmalarına rağmen şikayet etmemiştik ama madem öyle biz de yazılı şikayetlerimizi yaptık. Şimdi bekleyeceğiz bakalım, bizim afişlerimizin sökülmesine karar verenler onların afişlerini söktürebilecekler mi?” dedi.

Editör: Haber Merkezi