AKKENT GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI BAYRAM ALTAŞ AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ÖZGÜR ULUPINAR’I DESTEKLEDİKLERİNİ AÇIKLADI


 

akkent-grup


2006 Yılında İstanbul’da kurulan, enerji, inşaat, bilişim ve reklam sektöründe faaliyet gösteren AKKENT Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Altaş, aynı zamanda Grubun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan, AK Parti Karabük Belediye Başkan Aday Adayı Özgür Ulupınar’a tam destek verdiklerini açıkladı.

Bayram Altaş “Şirketimizin Başkan Yardımcısı olan değerli arkadaşımız Özgür Ulupınar ile uzun süredir beraber çalışmaktayız. Kendileri iş camiasında çok başarılı bir kardeşimiz ve Karabük’ten aday adayı olmasına destek verdik ve veriyoruz da. Akkent Grup olarak, Özgür Başkanımızın Karabük Belediye Başkanlığı durumunda gerek grubumuz olarak, gerekse ilişkide bulunduğumuz onlarca şirketin Karabük’e yatırım yapması ve istihdam sağlamasına garanti gözüyle bakıyoruz.” Dedi.

Altaş ayrıca Özgür Ulupınar’ı Karabüklü hemşerilerine emanet ettiklerini ifade ederek “Her girdiği ortamda başarı elde eden yakından tanıdığım Özgür Ulupınar kardeşimizi hemşerilerine emanet ediyoruz. Özgür Başkan’ın Karabük için birçok kişinin bile hayal edemeyeceği hedefleri ve projeleri var. Biz, Özgür Ulupınar’ın Karabük Belediye Başkanı olması halinde, Karabük’ün kazanacağını şimdiden görüyoruz.” Diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi