KALKINMA BAKAN YARDIMCISI MEHMET CEYLAN, KARABÜK İL ÖZEL İDARE’YE 2.5 MİLYON TL EK ÖDENEK ÇIKARDIKLARINI MÜJDELEDİ


 

ceylan-tesekkurler

Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karabük İl Özel İdaresi'ne 2 milyon 500 bin lira ek kaynak aktarıldığını söyledi.

Karabük İl Özel İdaresinin kırsal kesimlerdeki hizmetlerinin yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Ceylan şu açıklamalarda bulundu;

"Yaz mevsiminin sonuna doğru geliyoruz. Bu çerçevede Karabük İl Özel İdare’mizde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda İl Özel İdaremiz bu yıl seyyar taş kırma tesisi satın aldı. Tabi köylerde köy yolları, içme suyu ve benzeri gibi çalışmaları sürdürmekteler. Bu yeni alınan tesis ile birlikte yapılan yatırımlarla birlikte İl Özel İdaremizin de yeni kaynak ihtiyacı hasıl oldu. Bu çerçevede değerli Genel Başkan yardımcımız Mehmet Ali Şahin Bey, bizlerden Kalkınma Bakanlığı olarak ilave bir kaynak temini konusunda ricada bulunmuştu. Bu çerçevede sağ olsun değerli Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz Bey de uygun gördüler ve bu anlamda 2 milyon 500 bin TL ilave bir kaynak Karabük İl Özel İdaresi’ne gelmiş durumda. Bu kaynağın Karabük’ümüz için hayırlı olmasını diliyoruz. Bununda Karabük halkımıza ve köylerimize müjdelemiş olmak istiyoruz”

Editör: Haber Merkezi