Karabük İl Özel İdaresi tarafından Karabük’ün Safranbolu ilçesinde grup yollarında asfaltlama çalışmaları başlatıldı.


 
DSC_4432Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve İl Genel Meclisi üyesi Ahmet Cengiz çalışmaları yerinde inceledi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, “Karabük genelinde köy yollarımızda 20-30 km asfalt göremezken bugün 180-200 km asfalt yapıyoruz.

5 ilçemizde de asfalt çalışmamız devam ediyor. Safranbolu’da startı verdik. Şuanda 9,5 kilometrelik Pelitören - Oğulören - Davutobası grup yolunun asfalt çalışmasına başladık. Bu konuda bizleri destekleyen Milletvekillerimiz, Valimiz, Meclis üyelerimizin sayesinde iş makinelerimizi yeniledik ve güzel neticelerini de almaya devam ediyoruz.

Daha önceleri yılda 20-30 km asfalt yapılırken geçen sene 110 km bu yılda 180-200 km asfalt çalışması hedeflemekteyiz. İnşallah her geçen gün daha da iyiye giderek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben gece gündüz demeden mesai kavramı gözetmeksizin çalışan personelime de çok teşekkür ederim. Onların sayesinde inşallah biz bu işi başaracağız” dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uzun’un ardından konuşan İl Genel Meclis üyesi Ahmet Cengiz bu yıl Safranbolu’da 30 km yolun asfaltlanacağını, ilk olarak Değirmencik - Alören, Pelitören - Oğulören - Davutobası arası grup yolu ikincisi Gündoğan-Geren Yolu üçüncüsü Konarı-Düzce arası ve dördüncüsü de Ovacuma-Akkışla arası yollarını asfalt yaparak bu yılı tamamlayacaklarını ifade ederek emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi