Özçelik İş Sendikası Karabük Şube’sine hayırlı olsun ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde kongresini yaparak yeni yönetimi ile şube başkanlığına oturan Kenan Yılmaz’a ve yönetim kuruluna ziyaretler bugünde yoğun bir şekilde devam etti.

Şu ana kadar yüzün üzerinde Siyaset, Cemiyet, Bürokrat ve STK temsilcilerinin gerçekleştirdiği Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve yönetimine bugün de Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter, AK Parti Ovacık İlçe Başkanı Ahmet Şahin, AK Partili Ovacık İl Genel Meclis Üyeleri Halil Aydın ve Ahmet Tam hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ardından Karabük Gazeteciler ve İletişimciler Dernek Başkanı, Küresel Gazeteciler Konsey Temsilcisi Serap Karaoğlu, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Karabük Şube Başkanı Osman Semih Gülen ve Dernek Yönetim Kurulu Üyesi, TRT Karabük Temsilcisi Bülent Diktepe ziyaret etti.

Deva Partisi Karabük İl Başkanı Yusuf Aydın ve heyetinin hayırlı olsun ziyareti ile devam eden ziyaretlerde, Deva Partisi Merkez İlçe Başkanı Av. Ayhan Duru, Safranbolu İlçe Başkanı Muhammet Yavuz ve bazı Yönetim Kurulu üyeleri de ziyarette yer aldı.

Öz Çelik İş sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, gerçekleştirilen bu ziyaretlerden son derece memnun olduğunu ifade ederek “Göreve geldiğimiz günden bu yana Karabük ve İlçelerindeki tüm siyaset temsilcileri, bürokratlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile cemiyet insanlarının hayırlı olsun ziyaretlerinden ve bizlere gösterdikleri ilgiden son derece memnunuz. Bölge halkımızın bize gösterdiği ilgi ve alaka bizim sorumluluğumuzu daha da arttırıyor, bu da bizim için ayrı bir önem taşıyor.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi