Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Tuncay Özcan'dan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı 


 

_DSC0357Büyük Önder Atatürk, Türk insanına milli ruh ve benliği aşılayarak yeniden ayağa kalkmasını sağlayan ve Türk Milletinin tüm insanlığın karşısında saygın bir millet olduğunu ispatlayan büyük bir liderdir.

Atatürk, milletimizin binlerce yıldır yaşadığı topraklardan atılmak istenildiği bir dönemde ve kendisinin “Gençliğe Hitabe”de belirttiği şartlar altında başlattığı Kurtuluş Savaşını büyük bir zaferle sonuçlandırmıştır.

Bu büyük zaferin sonucunda da milletimizin iradesine dayalı Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kurmuştur. 10 Kasım, Türk Milleti için Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O’nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür. Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kendilerine bıraktığı ve yüksek bir ruh ve şuurla sahip çıktığı Cumhuriyeti, daha iyi bir geleceğe taşıma azim ve kararlılığında olacaktır.

Ülkemizi daha güçlü, daha müreffeh, daha etkin, uluslararası sorunlarda sözü dinlenir bir ülke haline getirme yolunda atılan her adımın, Atatürk’ün aziz hatırasına en anlamlı saygı olduğuna inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, çağdaş Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ,vefatının 77. yıl dönümünde, bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyorum."

Editör: Haber Merkezi