RAMSEY’DE AYLARDIR ÖRGÜTLENME ÇALIŞMASI YAPAN ÖZ İPLİK-İŞ SENDİKASI DAYANIŞMA TOPLANTISI YAPTI


 

oz-iplik-send-kararli
Karabük’te Gürmen Gurubu olan Ramsey’de altı aydır örgütlenme çalışması mücadelesi veren Öz İplik-İş Sendikası, sendikalarına üye olan işçilerle dayanışma toplantısı yaptı.

Sendikanın Karabük Şubesinde tekstil işçileri ile bir araya gelen Öz İplik İş Sendikası Genel Başkanı Murat İnanç, bir güce karşı mücadele ettiklerini ve bu mücadeleden dönmeyeceklerini söyledi.

İnanç, 9 aydır örgütlenme çalışması yaptıklarını belirterek “Biz sadece ve sadece emeğimizin karşılığını istiyoruz. Sadece ve sadece çocuklarımızı mutlu etmek için hakkımızı istiyoruz. Sendikamız yedinci aydan beri Karabük’teki mücadelenin en önünde üye arkadaşlarımızın haklı mücadelesini desteklemeye devam ediyor. Karabük’te trajedi yaşanıyor, işçiye haksız her türlü baskı var. Bunu protesto ediyoruz. Bize inanan arkadaşlarımızın her zaman yanındayız. Bugün işten atılan arkadaşlarımız farklı fabrikalara girdiklerinde orada da baskı var. Bu mücadeleyi biz kazanacağız. Bütün teşkilat ve şube başkanları olarak buradayız. Patronlar şunu bilsin; işçilere yaptıkları zulüm karşılıksız kalmayacak. Biz Karabük’te yürüdüğümüz için 31 arkadaşımız savcılığa çağıran güç yerin altıda var sende orada hesap vereceksin” dedi.

Düzenlenen dayanışma toplantısına Sendikanın genel merkez yöneticilerinin yanı sıra Türkiye genelindeki Şube başkanları ile il temsilcileri de katıldı. Toplantı sonrası sendika yetkilileri yağmur altında yürüyüş yaptı.

Editör: Haber Merkezi