20140706AW136712_01Karabük’ün Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun ilçe halkı ile halı sahada düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.


Ovacık İlçesinde her akşam düzenlenen iftar yemeğinde ilçe halkı bir araya gelirken, çocuklar içinde palyoçalar eşliğinde farklı etkinlikler düzenleniyor.

İftar sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mustfa Dursun, ilçede iftar etkinliği halk ile imece usulü ile gerçekleştidiklerini söyledi.

Ovacık’a Karabük’ten Safranbolu’dan ve Türkiye’den bakılarak, ilçelerinin küçümsenmemesini anlatan Başkan Dursun, “Her akşam 600 kişiye iftar veriyoruz. Halkımız gayet huzurlu mutlu. Kırgınlıkların böylesi güzel bir ramazan ayında yokolması amacı ile halımızla iç içe Ramazan’ı idrak ediyoruz. Bu etkinliğimizin ilerleyen yıllarda da olmasını temenni ediyoruz. Karabük’te, Safranbolu’da ve Türkiye’nin çeşitli illerinde yaşayan Ovacıklılara özellikle seslenmek istiyorum. Ovacık’ımızı küçümsemeyelim. Ovack’ın havası sert insanı merttir. Yüreği güzel insanlardır. Gelin Ovacık’a hep birlikte gerekli desteği vererek kalkındıralım. Ovacık’ımıza sahip çıkalım. Hep beraber el ele Ovacık’ı daha güzel günlere ulaştırmak istiyoruz” dedi.