20140519AW093744_01S.S Karabük 40 Nolu Otobüsçüler, Motorlu Taşıtlar, Taşıyıcılar Kooperatifi Mali Genel Kurulu günü yapıldı.

Mevcut yönetim kurulu listesi ile gidilen Mali Genel Kurulda Başkan Hüseyni Kılıç ve diğer üyeler güven tazeledi.

Mali genel kurul divan oluşturulması ve saygı duruşu ile başladı. Genel kurulda günden gereği 2013 yılı yönetim kurulu faaliyet raporu, bilanço ve gelir-gider tablosu ile denetleme kurulu raporları okunarak raporların müzakeresi ve ayrı ayrı ibrası yapıldı. Kooperatif adına kayıtlı olan bazı vasıtalara satış kararı, yeni vasıta alınması için yönetim kuruluna yetki verildi. Mali genel kurulda ayrıca kooperatife ait taşınır ve taşınmaz malları (araç, gayrimenkul)”ne rehin, ipotek koymaya bankalardan krediler ve teminat mektupları alması ile ilgili yetki yönetim kuruluna verildi. S.S Karabük 40 Nolu Otobüsçüler, Motorlu Taşıtlar, Taşıyıcılar Kooperatifi mali genel kurulunda gündemin son maddesi olan 2014 yılı tahmini bütçesi görüşüldü. Yönetim huzur hakkı ile yoluk ve harcırahlar görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.

Mali genel kurul sonunda yönetim kurulu Hüseyin Kılıç, Mehmet Vural, Ramazan Aslan, Bahattin Sivri ve Salih Erikçi’den oluştu.

Editör: Haber Merkezi