AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ OSMAN KAHVECİ BİR VEDA MESAJI YAYINLADI VE HER ZAMAN PARTİSİNİN YANINDA OLACAĞINI BELİRTTİ


 

kahveci-veda-mektubu

AK Parti 24. ve 25. Dönem Karabük Milletvekili Osman Kahveci, 26. Dönem Milletvekili seçimlerinde beklentisi gerçekleşmedi ve aday gösterilmedi.

Kahveci Listeler açıklandıktan 2 gün sonra Facebook hesabından bir veda mesajı yayınladı.

AK Parti Karabük adayları arasında Kahveci'nin gösterilmesine kesin gözü ile bakan, vekilin sevenleri son günlerde tepkilerini yüksek sesle göstermeye başlayınca, durumun daha ileri gitmemesi için böyle bir açıklamanın yapıldığı da öne sürülüyor.

İşte Kahveci'nin veda yazısı;
Çok değerli Karabüklü Hemşerilerim, çok değerli Basın Mensupları,

1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilecek seçimlere ilişkin süreç içerisinde, siyasi partilerin aday listelerini 18 Eylül akşamı Yüksek Seçim Kurulu’na teslim ettikleri hepinizce malumdur. Bu süreçte ben de AK Partimizden tekrar Karabük Milletvekilliği adaylığı müracaatında bulunmuştum. AK Parti Genel Merkezimizce yapılan değerlendirmeler sonucunda, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Ali Şahin ile birlikte Sayın Burhanettin Uysal’ın milletvekili adayı gösterilmeleri ile siyasi sürecin bu kısmı sona ermiştir. Ben öncelikle aday olan her iki adayımızı içtenlikle tebrik ediyor başarılar diliyorum.

Çok değerli Hemşerilerim;

Ülkemizde son aylarda çıkarılmaya çalışılan siyasi ve ekonomik krizler ile ona bağlı olarak gelişen terör olayları, ülkemizin AK Parti iktidarına olan ihtiyacını bir kere daha ortaya koymuştur. Ben de bu davanın bir ferdi ve gönüllüsü olarak; AK partinin tek başına güçlü bir şekilde yeniden iktidara gelmesi için her türlü çalışmada ve fedakarlıkta bulunacağımı, Partimizin ve Teşkilatımızın hizmetinde olacağımı belirtmek isterim.

2002 Kasım ayı sonunda AK Parti iktidarı ile birlikte devraldığım bürokratik görevimi, 2011 yılı Haziran seçimleri ile noktalamış ondan sonra da sizlerin teveccühü ile 24. ve 25. Dönemlerde Karabük Milletvekili olarak ülkeme ve Karabük’ümüze hizmet etme fırsatı bulmuştum. Her iki görevimi de Partimizin misyon ve değerlerine uygun bir şekilde yerine getirmeye çalıştım.

  1. Dönem Karabük Milletvekili arkadaşlarımızdan devraldığımız hizmet bayrağını, 24. Dönemde Sayın Mehmet Ali Şahin Bey ile birlikte ve sonrasında 25. Dönemde taşıdık, hizmetlerimizi sürdürdük.


Bu milletimize hizmet yolunda bir bayrak yarışıdır. Kişiler üstü bir davadır, sevdadır. Bende AK Parti içinde hizmet bayrağını devraldığım süre boyunca Karabüklü hemşerilerimin dua ve destekleriyle bu bayrağı şerefimle ve onurumla taşıma gayreti içinde oldum. Bu emaneti inşallah yeni seçilecek arkadaşlarımıza teslim edecek, onlarda günü geldiğinde bizden aldıkları emaneti yeni arkadaşlarımıza devredeceklerdir.

Hedefimiz; Türkiye’de tek başına AK Parti iktidarı ve Karabük’te 2-0 seçimi kazanmaktır. Ben de bu süreçte elimden geldiğince Partimin ve Teşkilatımın yanında olacağım. Sonrasında da; farklı yol ve kanallardan Ülkemize, Karabük’ümüze ve sizlere hizmet etmeyi sürdürme gayreti içerisinde olacağım.

Öncelikle 5 yıla yakın Milletvekilliğim döneminde yapıcı ve yol gösterici yayınları ve görüşleriyle bizleri uyaran, yol gösteren, Karabük halkının gözü ve kulağı olan görsel ve yazılı basınımıza ve onların değerli yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum.

Karabüklü bir hemşeriniz olarak bundan sonra da yine sizlerle birlikte, beraber olacağız. Bizim Osman diye beni bağrına basan başta Yeniceli hemşerilerim olmak üzere; Karabük Merkez, Safranbolu, Eskipazar, Eflani ve Ovacıklı tüm hemşerilerimizden, AK Parti Teşkilatımızın her kademedeki tüm mensuplarından ve tüm dava arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini diliyor ve herkese şükranlarımı sunuyorum.