MHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OSMAN AYDIN 


“MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ BU ÜLKENİN SİGORTASIDIR.” 


“KARABÜK’TE TEK TEMENNİM MİLLETVEKİLİ SAYISINI 2’YE ÇIKARTMAK”


osman-aydin

Bilim Uzmanı Osman Aydın 26. Dönem Milletvekilliği için Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Bilim Uzmanı Osman Aydın 26. Dönem erken Genel Seçimleri için Sakarya’daki görevinden istifa ederek Karabük Milletvekili Aday Adaylığı için Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine başvurusunda bulunmasının ardından bugün Karabük’te aday adayı tanıtım toplantısı düzenledi.

Osman Aydın’ın MHP Karabük İl Başkanlığında düzenlenen aday adayı tanıtım toplantısına MHP Karabük Milletvekili Durmuş Yalçın, MHP Karabük İl Başkanı Burhanettin Aslan, Ovacık Belediye Başkanı ve MHP Karabük Milletvekili Adayı Mustafa Dursun, Karabük Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat İsmail Taş ve çok sayıda partili katıldı.

Aday adaylık başvuru formunu MHP Karabük İl Başkanı Burhanettin Aslan’a veren Osman Aydın, birlik beraberliğin en üst seviyeye çıkması gereken bir dönem olduğunu dile getirerek, “Türkiye’ye baktığımız zaman bir tarafta insanlar güvenlik güçlerimize destek oluyor, diğer taraftakiler güvenlik güçlerimizi taşlıyorlar. Sosyolojik olarak ülkede bir sıkıntı var, ekonomik sıkıntılar çözülebilir, ancak sosyolojik sıkıntılar çözülemez, bu sosyolojik sıkıntıyı çözmenin en kolay yolu önce camialar kendi içinde birlik ve beraberliği sağlayacak. Benim camiadan isteğim şu adaylar kim olursa olsun, biz olalım başkası olsun, sonuna kadar yanında olmalıyız.” dedi.

“MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ BU ÜLKENİN SİGORTASIDIR”
MHP Karabük Milletvekili Aday Adayı Osman Aydın MHP’nin bu ülkenin sigortası olduğunu dile getirerek, “Sigortayı kaybedersek ülkeyi kaybederiz. Bizim gidecek başka bir yerimiz yok. İnşallah aday adayı sayımız 10 olur, 15 olur çünkü camiadaki birlik beraberliği, hareketliliği sağlayacak olan şu anda aday adayları. Dört aday adayı camianın yüzde 40’ını hareket geçirir ama, sayı arttıkça camiada hareketlilik daha fazla artacaktır. Önemli olan camianın daha fazla birlik beraberlik içinde olması. Tek temennim Karabük’te bir olan Milletvekili sayısını birinci parti olarak 2’ye çıkarmak. Biz ilk önce yerelde iktidar olmamız lazım. Belediye Başkanlarımız var çalışıyorlar, sıra şimdi milletvekillerimizde. Biz meclise gittiğimiz zaman Kobani’ye selam göndermeyeceğiz, bizim selam göndereceğimiz yer garibanın sofrası, ülkedeki en büyük problem birlik beraberlik, biz onu sağlamamız için de Ülkü Ocakları’ndaki çaycıdan başlayarak MHP’deki görevli arkadaşımızdan İl Başkanımıza kadar hep beraber sahada olacağız. Ne Mutlu Türküm Diyebilene” dedi.

Editör: Haber Merkezi