MADENDEN EMEKLİ OLDU, AĞAÇ ALTINDA KALARAK CAN VERDİ


 

20150312AW350690_01Karabük’ün Yenice ilçesinde ormanda kesim yaparken üzerlerine ağaç devrilmesi sonucu hayatını kaybeden iki orman işçisi son yolculuğuna uğurlandı.

Yenice Orman İşletmesi'ne bağlı Çitdere mevkiinde Hamdi Ayan (47) ve Mehmet Akman (51) isimli orman işçileri kesim yaparken, devrilen ağacın yanındaki diğer ağacı gövdeden koparması sonrası üzerlerine düşmesi sonucu olay yerinde can vermişti. Kopan ağacın altında kalan Ayan ve Akman için öğle namazını müteakip Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene; Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Yarbay Hasan Bal, Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat, MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, daire müdürleri, Ayan ve Akman’ın yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Zonguldak’ta maden ocağından emekli olan 4 çocuk babası Hamdi Ayan (47) Tır köyünde, memur emeklisi olan 2 çocuk babası Mehmet Akman ise Yortan beldesinde toprağa verildi.

Editör: Haber Merkezi