KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ, “FAÇANI BOZARIM” DİYEN DURSUN BAŞ’A SERT CEVAP VERDİ


 

VERGİLİ “SEN ÖNCE SÜLALENİN LAKABINI SÖYLE, ONA GÖRE CEVAP VEREYİM”


 

vergili-dursun-bas

 

AK Parti’li Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, geçtiğimiz günlerde MHP’nin Eskipazar seçim bürosunda kendisi hakkında eleştiri yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye hitaben “Vergili açıklamasını düzeltmeli değilse façasını bozarım” demişti.

Vergili’ye karşı “Façanı bozarım” şeklinde konuşan Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş’a “Sen ilk önce sülalenin lakabını bir açıkla, ben de ona göre sana cevap vereyim” dedi.

Vergili “Kabadayı hareketleri ile  Belediye Başkanlığı yaptığı şehirde bile kendi halkını küstüren ve bir adama yakışmayan böyle ağızlı şahsı muhatap almak baştan benim için gereksiz bir şey ama madem cevap istiyor, isteyene verelim” dedi.

Başkan Rafet Vergili “Dursun Baş, ilk önce sülalesinin lakabını bir açıklasın, ben de ona göre cevap vereyim. Bir soyun, sülalenin lakabı o soyun ve sülalenin unvanıdır. Gündeme gelmek istiyorsa, icraatlarını konuşsun, adama yakışmayacak üslup ile bana hitap ederek gündeme gelmeye kalkmasın. Ben kendi halkına ve ona, buna kabadayılık yapan birini muhatap almam. Önce o sülalesinin lakabını açıklasın” diye konuştu.