100. YIL MAHALLESİNDE HİZMET VEREN OLD CİTY CAFE & BRİSTO BİR BUÇUK YIL GİBİ KISA SÜREDE FARKLILIĞI İLE GÖZDE MEKAN HALİNE GELDİ


OLD CITY KARABÜK’TE BİR İLKİ BAŞARDI VE “CANLI MÜZİK YAYIN İZİN BELGESİ” ALDI


oldcity

2013 Yılının Eylül ayında 100. Yıl Mahallesinde hizmete giren OLD CITY CAFE &BRİSTO kalite ve farklılığı ile kısa bir sürede kendini gösterdi.

100. Yıl’da ağırlıklı üniversite öğrencileri başta olmak üzere, Karabüklülerin de yoğun rağbet gösterdiği gözde bir mekan haline geldi.

OLD CITY İşletmecisi Nevzat Kazangirler, Cafe, Bristo ve Restaurant sektöründe kaliteden ödün vermeyerek, istenilen ilgiye kavuştuklarını ifade etti.

OLD CITY Yine Karabük’te bir ilki becererek, “Canlı Müzik Yayın İzin Belgesi” aldı.

oldcity-fotoİşletmeci Nevzat Kazangirler “İçecek, yiyecek ve tatlı gibi tüm ürünlerimizde müşterilerimizin beklentilerinin tam karşılığını vererek, kendimizi kanıtladık. Hafta içi ve hafta sonu mekanımızda canlı müzik ile müşterilerimize daha eğlenceli bir konsept uygulamaya başladık. Tabi her uygulamanın yasal izinlere tabi olması gerekiyor, biz de Canlı Müzik Yayın İzin Belgesini uzun bir süreçten sonra Karabük Belediyesinden aldık. Canlı Müzik İzin Belgesini almak bir hayli uzun ve meşakkatli bir süreç. Bildiğimiz kadarı ile Safranbolu’da bazı mekanlarda bu canlı müzik izin belgesi var ama Karabük’te bu belgeyi ilk biz aldık.” Diye konuştu.

OLD CİTY İletişim Bilgileri;

Phone                  : 0370 433 33 33

Facebook            : facebook.com/oldcity.karabuk

Web site             : oldcitycafe.org


Editör: Haber Merkezi