ARKADAŞI KAZADA ÖLDÜ, YARDIM İSTERKEN KENDİSİ DE ÖLDÜ


 

YOLUN KARŞISINA GEÇERKEN MOTOSİKLETİN ÇARPTIĞI ARKADAŞINI KURTARMAYA ÇALIŞIRKEN, ONA DA OTOMOBİL ÇARPTI VE İKİSİ DE ÖLDÜ


 

olmaz-boyle-kaza


Karabük'ün Beşbinevler mevkiinde yolun karşısına geçmeye çalışan iki arkadaştan 19 yaşındaki Gökhan Kiliç'a çarpan motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Arkadaşının hasteneye götürülmesi için araçları durdurmak isteyen 19 yaşındaki Murat Tutuş'a da otomobil çarparak kaçtı.

İki inşaat işçisi arkadaş olay yerinde yaşamlarını kaybetti. Otomobil sürücüsü polise teslim olurken, motosiklet sürücüsü ise tedavi için gittiği hastanede yakalandı.

kaza-11İnşaatlarda çalışan Gökhan Kiliç ve Murat Tutuş evlerine gitmek için yola çıktı. Bir motosiklet yolun karşısına geçmek isteyen Gökhan Kiliç'a çarparak kaçtı. Gökhan Kiliç yolun ortasında kanlar içerisinde yığılırken, Murat Tutuş arkadaşına başka bir aracın çarpmasını engellemek ve yardım istemek için yoldan geçen aracı durdurmak istedi.

Hamdi Celalettin Büyükyılmaz idaresindeki 34 GR 370 plakalı otomobil yerde yatan Gökhan Kiliç'a çarpmamak için manevra yapınca, Murat Tutuş'a çarptı. Murat Tutuş yaklaşık 10 metre savrularak bir alt yola düştü.

Kazayı görenler 112 Acil Servis'i arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri iki gencin de öldüğünü tespit etti.
Murat Tutuş'a çarparak olay yerinden kaçan Hamdi Celalettin Büyükyılmaz, otomobiliyle Beşbinevler Şehit Mehmet Esen Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu.

kaza-22Kazayı duyarak olay yerine gelen iki arkadaşın yakınları sinir krizleri geçirdiker. İki arkadaşın cenazeleri Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Gökhan Kiliç'a çarparak kaçan motosiklet sürücüsü Barış Gök ise tedavi için gittiği özel bir hastanede yakalanarak gözaltına alındı.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Editör: Haber Merkezi