2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları açılışı, Soğuksu Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törenle yapıldı.


 

20151125AW587433_01Soğuksu Spor Salonu'ndaki törene Vali Yardımcısı Yunus Kalaycı, Özel Kalem Müdürü Mustafa Cücü, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Coşkun Güven, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin ve Karabük Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Kemal Ergüven, Amatör Spor Kulüplerinin Yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin, kent genelinde güzel bir spor kültürü oluştuğunu söyleyerek, “Spor, gençlerimize sevgi ve saygı aşılamaktadır. Karabük'te spor konusunda başarılı olmayı amaçlıyoruz. Burada kentimize güzel bir tesis kazandırıldı. Spor da sayısal olarak ülkemizde üst sıralardayız. Sporcu sayımız daha da yüksek olacak" dedi.

Daha sonra Vali Yardımcısı Yunus Kalaycı ve törene katılan protokol üyeleri tarafından Basketbol Atış Yarışmasında derece giren öğrenciler ile 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı okul sporları İl birincilerine ödülleri verildi.

Tören Amatör Futbol Spor Kulüplerine forma ve şort dağıtımının ardından yapılan Genç Erkekler Hentbol müsabakası ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi