20140427AW073404_01Karabük Üniversitesi ve Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü Derneği iş birliğinde düzenlenen “Geleneksel Okçuluk Kış Ligi Finali” kapsamında Geleneksel Okçuluk Kulübü Derneği Başkanı Kemal Cebecik, Kayseri Atlı Okçuluk Derneği Başkanı Sami Genel, Tokat Danişment Geleneksel Okçuluk Derneği Başkanı Dr. Yaşar Metin Aksoy Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı ziyaret ettiler.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette, Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “Tarihiyle gurur ve onur duyan Üniversitemizde, tarihimizde gururlu bir yer tutan okçuluk geleneğimizle bu geleneği geleceğimize aktarmak için güzel bir mücadele veriyorsunuz. Bu mücadeleyi de Karabük Üniversitesi’nde gerçekleştiriyor olmanızdan dolayı da ayrıca mutluluk duyuyoruz. Eğer bizler sizlere katkı sağlayabilecek olursak bu bizim en büyük amacımız olacaktır. Ben hepinize hoş geldiniz diyerek, bu zorlu mücadelede sizlere ve emeği geçen herkese başarılar diliyorum” dedi.

İlk defa bir Üniversite ile birlikte bir ilki yaşamanın heyecanı içerisinde olduğunu ifade eden Geleneksel Okçuluk Kulübü Derneği Başkanı Kemal Cebecik, “İlklerin Üniversitesi’ne yakışacak bir organizasyonla bir araya geldiğimiz için çok mutluyum. Bu akşam yapılacak olan finalin ilk ok atışını sizin yapmanızı istiyoruz. Sağlamış olduğunuz destek için de çok teşekkür ederim” diyerek, Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a “zihkir” hediye etti.

Editör: Haber Merkezi