atilkan-2



 

MUZAFFER ATILKAN AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINA BAŞVURUSUNU YAPTI


 

ATILKAN “ADAY OLSAM DA, OLAMASAM DA PARTİM İÇİN 7 NİSAN’A KADAR ÇALIŞACAĞIM”


 

atilkan-aday-adayi

 

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayları yavaş yavaş başvurularını yapmaya başladılar.

İki gün önce Sedat Namal’ın başvurusu gerçekleşmişti, şimdi de Muzaffer Atılkan bu gün aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti İl Başkanı ve yönetiminin hazır bulunduğu adaylık başvurusunda Atılkan’ın çok sayıda sevenleri de hazır bulundu.

AK Parti İl Başkanı tüm aday adaylarına aynı seviyede yakın olduklarını ifade ederek, kamuoyu yoklaması ve teşkilat temayülünden sonra, Genel Merkez tarafından adayların belirleneceğini ifade etti.

Muzaffer Atılkan ise adaylık başvurusunda şu konuşmayı yaptı;
7 Haziran 2015 günü yapılacak olan milletvekili seçimlerinde Karabük milletvekili aday adaylığı için bugün yapacağım müracaatımın şahsıma, Karabük’e ve memleketimize hayırlar getirmesine Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Ben 1966 yılında Karabük Kurtuluş Mahallesinde doğdum. Ovacık Çukurköy kütüğüne kayıtlıyım. İlk, orta ve lise tahsilimi sırasıyla Kurtuluş İlkokulu- Yenişehir Ortaokulu- Demir Çelik Lisesi’nde tamamladım. Uludağ üniversitesi mühendislik fakültesi inşaat bölümünü bitirdim.

1990 yılında başladığım meslek hayatımı sırasıyla; Karabük belediyesi imar müdürlüğü (7 yıl ),  Karabük köy hizmetleri yol şube müdürlüğü (5 yıl ), Ankara il özel idare İmar ve kentsel iyileştirme müdürlüğü (2 yıl ), Ankara il özel idare su ve kanal müdürlüğü (5 yıl ) görevlerinde bulundum. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Yap İşlet Devret komisyonu başkanı iken 10 Şubat tarihinde istifa ederek, AK Parti’den Karabük Millet Vekilliği Aday Adaylığı için istifa ettim.

Allah nasip eder, milletvekili olursam, halka hizmet, hakka hizmet düsturu ile hareket edeceğim. Bilgi ve tecrübelerim, hizmet aşkım ve çalışma ahlakım ile bunu başaracağım. Bugüne kadar yaptığım her işi başardım. Başaramayacağım hiçbir işe de talip olmadım. Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışacağım. Sizlerin sevgisini, hoşnutluğunu, duasını kazanmak ve gurur kaynağınız olmak için AK Parti Milletvekilliği Aday Adaylığı için huzurunuzdayım.

Bu seçimlerden zaferle çıkabilecek inanca, cesarete, azme ve çalışkanlığa sahibiz. İnşallah, birlik ve beraberlik içinde inançla, azimle ve kararlılıkla çalışarak %100 zafere ulaşacağız. İçinizden biriyim, ben sizim, siz bensiniz, hepimiz biriz. Biz birbirimizin kıymetini biliriz. Allah biz Karabüklülerin birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin. İçiniz rahat olsun. Karabük için en iyisini birlikte başaracağız.

atilkan-1Çok işimiz olduğunu biliyorum. Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda, Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’yla beraber Karabük’ü 2023’e hazırlayacağız. Bilim kenti Karabük, Sanayi kenti Karabük, Turizm kenti Karabük, Sağlık kenti Karabük, Ulaşımı kolay Karabük, Türkiye’nin ilk 10 ekonomisinden biri olacak Karabük ve en önemlisi, Büyükşehir Karabük. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah Muzaffer eylesin.

Daha sonra Karabük Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Atılkan’a, İl Başkanı Saylar parti rozetini taktı.

Editör: Haber Merkezi