Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin mahalle muhtarları ile her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri muhtarlar toplantısı Nisan ayı toplantısı yapıldı.


 

Karabük için birlik ve beraberlik içerisinde göreve geldiği günden bu güne hizmetlerini gerçekleştiren Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, hizmet için muhtarlarla bir araya gelerek istek ve yapılması gerekenleri dinledi.

Mahalle muhtarları ile her ay bir araya gelerek mahallelerin ihtiyaçlarını belirleyen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Nisan ayı toplantısında mahalle muhtarları ile Merkez Mahalle Muhtarları Dernek Lokalinde akşam yemeğinde bir araya geldi.

Toplantıya Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, mahalle muhtarları ve Karabük Üniversitesi öğrencileri katıldı.

Bundan önce yapılan toplantılarda olduğu gibi sohbet havası ortamında geçen toplantıda sohbet öncesi Başkan Vergili muhtarlarla birlikte yemek yedi. Açılış konuşması yapan Karabük Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı konuşmasında; “Türkiye çok önemli bir süreçten geçti.

16 Nisan itibariyle Türkiye geleceğini şekillendirecek bir sistemle ilgili sandığa gitti. Bu süreç memleketimize milletimize hayırlı uğurlu olsun.

Belediyemizin hizmetleri başladı. Geçtiğimiz ay yaptığımız toplantıda Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün yaptığı çizelge çıkartarak mahallelerdeki yıkama sırası sayesinde muhtarlarımız hangi mahalleye ne gün yıkama aracı geleceğini biliyor.

Değerli Başkanım ben burada arkadaşlarımızın huzurunda sizlere teşekkür etmek istiyorum. Kanyon Köprü projesinin 3 Nisan'dan itibaren Karabük halkının hizmetine açılmasıyla, köprüden geçen vatandaşlarımızın memnuniyetiyle karşılaşıyorum, buda bizi sevindiriyor” dedi.

BAŞKAN VERGİLİ: “BU TOPLANTILARI YAPMAMIZIN AMACI BİRLİK ve BERABERLİĞİ SAĞLAMAK”

Merkez Mahalle Muhtarları Dernek Lokalinde gerçekleşen Nisan ayı toplantısında Başkan Vergili yapılan çalışmaları anlatırken, muhtarlardan da bilgi aldı. Sorunlara anında müdahale konusunda ekiplerin titizlikle çalıştıklarını belirten Başkan Vergili, muhtarların talep ve önerilerini de dinledi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Modern bir Karabük’ü birlikte, beraberce inşaa etmek için çalışıyoruz. Bu noktada her ay bizlerle bir araya gelerek sorunları masaya yatıran ve öneriler getiren muhtarlarımıza, Karabük'ün geleceğine katkı sağladıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından mahalle muhtarları tek tek mahallelerinin isteklerini ve eksikliklerini dile getirirken bir yandan da Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye yapılan birçok hizmet için teşekkür ettiler.

 

Editör: Haber Merkezi