SAFRANBOLU’DA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE YAPILAN BİR FUHUŞ OPERASYONUNDA FUHUŞ YAPTIĞI İDDİASIYLA ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞ VE ÇIKARILDIKLARI MAHKEME TARAFINDAN TUTUKSUZ OLARAK YARGILANMAK ÜZERE SERBEST BIRAKILMIŞLARDI


 

ARALARINDA 18 YAŞININ ALTINDA VE ÜÇ AYLIK HAMİLE BİR KIZ ÇOCUĞUNUN OLDUĞU İDDİA EDİLDİ


 

YAŞI KÜÇÜK KIZIN İFADESİNDE VERDİĞİ İSİMLER ARASINDA SAFRANBOLU’NUN TANINMIŞ İŞ ADAMLARI DA OLDUĞU BELİRTİLİYOR


 

neler-oluyor-safranboluda


Geçtiğimiz günlerde Safranbolu’da yapılan bir fuhuş operasyonun da çok sayıda kadın ve erkeklerin gözaltına alındığı bilgisini edinen Karabük Net Haber, olayın arka yüzündeki utanç tablosuna ulaşmaya çalışıyor.

Fuhuş iddiasıyla gözaltına alınan bayanların arasında 18 yaşından küçük ve Safranbolu’da lisede okuyan bir kız çocuğunun olduğu öğrenildi.

Edinilen ve kesin olmayan bilgilere göre, yaşı küçük kızın çok sayıda erkekle ilişkiye girdiği, hatta 3 aylık hamile olduğu da söyleniyor.

Küçük yaşta kızla ilişkiye girdiği iddia edilen erkeklerin arasında, Safranbolu’da tanınmış enişte, kayın bilader işadamlarının da olduğu belirtiliyor.

Safranbolu esnaf ve ticaret camiasının böyle ahlak dışı, utanç verici olaylarda adı geçen ve ilçede tanınan işadamlarının olmasından büyük rahatsızlık duydukları da konuşuluyor.

Safranbolu’da yaşanan bu olayda tanınmış enişte, kayın bilader işadamının kimlikleri ise yargı süreci olduğundan gizli tutuluyor.

Karabük Net Haber yargı süreci sonrası, suçlu bulunan bu ahlaksızların isimlerini deşifre edecek.

Editör: Haber Merkezi