KARABÜK TSO BAŞKANI SEDAT NAMAL, KARABÜKLÜ SANAYİCİLERİN, İŞADAMLARIN, TÜCCAR VE ESNAFIN KALKINMASI İÇİN BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISINDA BULUNDU


NAMAL “BİZ KARABÜKLÜLER, BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKARAK BÜYÜYECEĞİZ”


namal-suur

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal, ticaret hayatında Karabüklüler olarak, birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini vurguladı.

Her alanda olduğu gibi ticari alanda da birlik içinde olunduğu zaman daha güçlü olunacağını ifade eden Sedat Namal “Sanayici, işadamı, tüccar ve esnaflarımız ticari ilişkilerini birbirine destek vererek yapmaları gerektiği kaçınılmaz bir gerçektir. Karabük halkının ticaretlerini yerel tüccarlarımızdan yapmasına gayret etmelidirler. Yatırımlarını Karabük’te yapan, istihdamı Karabük’te sağlayan her ticarethaneye, diğer kurum ve kuruluşların, vatandaşların destek vermesi kentin menfaati açısından bir hayli önemlidir.” Dedi.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası olarak birlik ve beraberlik şuurunu çoğaltarak yerleştirmeyi hedeflediklerini belirten Namal “Ticaret dünyasında birlik ve beraberlik şuurunu yerleştirmek bizim asli bir görevimizdir. Karabük’te yatırım yapan, Karabük’te faaliyet gösteren firmalardan, diğer firma ve kuruluşlar ihtiyaçlarını karşılamalıdır. Bu yönde gelişmelerin olması için biz de üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Editör: Haber Merkezi