AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Sedat Namal, 7 Haziran seçimleri kapsamında çalışmalarına aralıksız devam ederken, 7’den 70’e herkesin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşıyor.


NAL

Milletvekili adayı Sedat Namal, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya ve parti yöneticileri ile birlikte Esentepe mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Esnafların ve vatandaşların yoğun ilgi ve alakası ile karşılanan Namal, insanların gönlünü almadıklarında oyunda bereketi olmayacağını söyledi.

"Muhalefet partilerinin eleştirdiği şekilde vaat vermiyoruz."
Namal, gezileri sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, 7 Nisan itibari AK Parti’nin adayları belli olduğunu söyleyerek, “ Parti teşkilatlarımızın teveccühü genel merkezimizin takdiri ile bizi halkımıza gönderdiler. Bizde üzerimize düşeni yapıyoruz. Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Kutlu doğum haftası vesilesi ile vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Pazar gezilerine devam ediyoruz. Çünkü bizim düsturumuzda sıkmadığımız el girmediğimiz kapı olmayacak. Çünkü vekalet almakta o kadar kolay bir şey değil. Halkımızın teveccühü burada samimi davranmak lazım insanlarımızın sıkıntıları oluyor. Onları dinlemeye çalışıyoruz. Onlar ile ilgili de muhalefet partilerinin eleştirdiği şekilde vaat vermiyoruz. Düzeltme noktasında onların görüşlerini dikkate alarak elimizden gelenleri yapmaya çalışıyoruz. Olmayacak işleri söylemiyoruz. Hem partimizin düsturu hem de benim şahsi düsturumda Karabük’te yaşamış doğup büyümüş biri olarak görev almış almamış noktasında hiçbir şekilde böyle bir vaadim de yok. İnsanların milletvekili adaylığı noktasından ziyade teveccühleri başkan diye hitap etmeleri gönüllerinde bir yer bıraktığımızdan. Bu da belediye başkan yardımcılığı ve TSO Başkanlığı yaptığımız görevlerden kaynaklanıyor. Bu noktada biz mutluyuz. Halkımız ile birlikteyiz. Zaten bizde ki bütün yetki halkın vereceği oylar ile olacağı için halkımızın yetkisi geçerlidir. Bunu bilen ve inan bir insanız bu noktada çalışmalarımız il teşkilatımız, gençlik kolları, mahalle başkanlarımız merkez ilçe teşkilatımız ile ziyaretlerimize devam ediyoruz” dedi.

"Benim dargın olduğum kimse yok."
sedat namalKendi üzerlerine düşen tüm vazifeyi yapmaya çalıştıklarını da kaydeden Namal, “ Yani çalışmadığımız zaman hiçbir şeyin mutluluğunu yaşayamazsınız. Aday adaylığımızda da böyle çalıştık. Ben Esentepe’de büyüdüm ve gençlik yıllarım burada geçti. Şunu samimiyetle söyleyebilirim, Karabük’te 225 bin nüfus var. Benim dargın olduğum kimse yok. Herkesin ellini sıktım. Konuşmadığım kimse yok. Hatta buradan siyaset yapanlara mesaj olsun diye söylüyorum; iki üç gün önce 200 Evler mahallemizde 30-40 genç vardı. Yaş ortalaması 18-19 arasıydı. Aracı durdurup inerek kendileri sohbet ettim, konuştuk. Tanıyan oldu tanımayan oldu. Şunu duydum orada adam geldi durdu bizi adam yerine koydu sohbet etti. Selam verdi, oyumuz bu adama vereceğiz partisi falan önemli değil dediklerini duydum. Onun için bunlar önemli. İnsanın gönlünü almak gerekir. İnsanların gönlünü almadık mı oyunda bereketi olmaz. İlk önce dua sonra gönüllerini alıyoruz. Sonra oyuna talip oluyoruz. Onu da zaten sandıkta AK Parti 13 yıldır kurulalı insanlarımız gereğini yaptı. Bu seçimde de yapacaktır” ifadesinde bulundu.

Öte yandan Ak Parti Karabük Milletvekili Adayı Sedat Namal seçim çalışmaları kapsamında Cuma pazarı esnafını ziyaret etti. Toplum nezdinde farkındalık oluşturma adına gezilerini halkın içerisine girerek sürdürmeye devam ediyor. Bu bağlamda, her kesimi kucaklayacağının sinyallerini şimdiden veren Namal, Cuma pazarını ziyaret ederek hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlarla bir araya geldi.

"BİZİM ANKARA’YA ÇOK GÜÇLÜ GİTMEMİZ LAZIM”

sedat namal 2Seçim çalışmaları kapsamında çarşı pazar, ev ev gezerek 7 Haziran’a kadar çalışmalarını sürdüreceklerini belirten AK Parti Milletvekili adayı Sedat Namal, “Bir siyasi parti seçim sloganı olarak ‘Bizimle Yürü Türkiye’ diyor. Yine insanlara emrediyor. Halkımız yürüyor biz halkımızla yürüyoruz. Diğerleri halkımıza hala talimat veriyor. Sürekli bu memleketin insanlarına eziyet etmekten aşağılamaktan başka hiçbir iş yapmayan insanlar iktidar olacağız diyor. Ziyaret edilmedik ev, çalınmadık kapı bırakmayarak bunları anlatacağız. Bizim çok yaptığımız hizmetler var. İnsanımız en iyisine layık. Bunları biz yaptık yine biz yapacağız. Türkiye büyüyor ve gelişiyor. Büyük hedeflerimiz var. Hedef 2023, Türkiye hazır, Karabük hazır. Buna inanıyoruz. Türkiye büyük bir güç olacak. Hedef 2053, hedef 2071. Allah’ın izniyle Türkiye daha da büyüyecek. Çünkü büyük hedeflere, büyük gayelere ancak bu şekilde ulaşılır. Hedef koymadan hiçbir şeye ulaşılamaz. Bu nedenle bizim Ankara’ya çok güçlü gitmemiz lazım. Karabük’ün sorunları da biliyoruz, büyük projeleri de. Bunları oturup konuşacağız. Kısa orta uzun vadede neler yapacağımızı anlatacağız. Muhalefet partileri gökteki yıldızları vaat edebilirler, ama biz çalışıp iş yapıyoruz. Biz sorumluluk taşıyoruz. Biz o uğurda projelerimizle halkın önüne çıkacağız. Gece gündüz demeden çalışacağız. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizi mahçup etmeyeceğiz. Bizim hesabımız Allah’ın huzurunda mahçup olmamaktır. Allah bizleri mahçup etmesin.” dedi.

Editör: Haber Merkezi