allah-razi-olsun-1

 

YENİCE’DE BİR EV KADININ HAYIR DUALARINI ALAN SEDAT NAMAL, MORAL DEPOLADI


 

EV KADINI “KARABÜK’TE Kİ HASTANEDE BULDUĞUM RAHATI, ALMANYA’DAKİ HASTANELERDE BİLE BULAMADIM. KİM NE DERSE, DESİN, ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN”


NAMAL “İNSANIMIZ LAFA, SÖZE DEĞİL, KENDİSİNE VERİLEN HİZMETE BAKIYOR”


 



 

AK Parti Karabük Milletvekili Sedat Namal, Yenice seçim ziyaretinde karşılaştığı bir kadının aldığı hayır duaları ile moral buldu.

Yeniceli ev kadını, Karabük Eğitim Araştırma hastanesinde on gündür yatılı tedavi gördüğünü ifade ederek, çok memnun kaldığını, hatta Almanya’da ki hastanede bile bu kadar rahat olamadığını ifade ederek, AK Parti’nin hizmetlerinden memnun olduğunu belirtti.

Sedat Namal’ın nezdinde bu hizmetleri yapanlara hayır duası eden Yeniceli ev kadını “Yeni geldim hastaneden, on gündür hastanedeydim. Allah razı olsun hepinizden, Cenabı Allah’ım ne muradınız varsa versin size. Sizin sayenizde rahat yattım, Almanya’da bile öyle bir hastanede rahat yatmadım, burada ki hastanede çok rahat yattım. Kim ne derse desin, sizden yanayım.” Şeklinde konuştu.

Vatandaşın bu duaları ve söylemleri karşısında moral depolayan Namal “İnsanımız 2002 yılı öncesi Türkiye’yi unutmuş değil. Her şey apaçık ortada, insanımız konuşmaya değil, kendisine verilen hizmete bakıyor.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi