AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYI SEDAT NAMAL, SAFRANBOLU İLÇESİNDE BİR DİZİ ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ 


 

namal-1805-1

Milletvekili adayı Sedat Namal, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerin katılımı ile ilk olarak Karıt Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Esnafları tek tek gezen Namal, destek ve dua isteyerek, hayırlı işler dileğinde bulundu.

Namal, gezisi sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada AK Parti’nin 13 yıl içinde uyguladığı politikalarla ülkeyi hem yerli hem uluslararası yatırımcı için cazip bir ortam haline getirdiklerini söyledi.

Milletvekili adayı Sedat Namal, “Önümüzdeki dönemde de inşallah ekonomik büyümeyi bu anlayışımızdan taviz vermeden sağlayacağız. Uzun vadeli kalkınma amacımız, yeniden şekillenmekte olan dünyada milletimizin temel değerlerini ve beklentilerini esas alarak gerçekleştireceğimiz yapısal dönüşümlerle ülkemizin uluslararası konumunu yükseltmek ve halkımızın refahını artırmaktır. Uygulayacağımız ekonomi politikalarında insanımızın mutluluğunu
ve refahını artırmayı temel hedef olarak görüyoruz. Bu kapsamda 2023 hedefleri doğrultusunda Karabük’ümüzü sanayileşmenin gelişiminde önemli noktalara taşımayı hedefliyoruz. Filyos Liman projesi ve buna entegreli olarak 20150518AW417524_01İsmetpaşa İhtisas Sanayi Bölgesini hayata geçirerek bölgemizdeki işsizliği en aza indirme projelerimiz var. TSO Başkanı iken AK Parti İl Başkanımızla birlikte tüm hazırlıklarını yaptığımız İsmetpaşa bölgesinde kurulacak ihtisas organize sanayi bölgesi ile inşallah 5 -6 bin kişiye istihdam" olanağı sağlayacağız”
ifadelerini kullandı.

Milletvekili Adayı Sedat Namal, sanayi esnaf ziyaretinin ardından Safranbolu ilçesinde Barış Manço parkının açılışına katılarak, vatandaşlarla bir araya gelerek 7 Haziran seçimlerinin önemine değindi.

Editör: Haber Merkezi