AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYI SEDAT NAMAL, HALKIN DAHA GEÇMİŞİ UNUTMADIĞINI VE MUHALİF SÖYLEMLERE KANMADIĞINI BELİRTTİ


 

namal-dun-bugun

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Sedat Namal, halkın lafa değil hizmete baktığını belirterek “Güneş Balçıkla Sıvanmaz” dedi

7 Haziran tarihinde yapılacak seçimler için geri sayım başladı. Siyasi Partilerde seçim çalışmalarını daha yoğunlaştırırken, adaylarda il, ilçe, köy ve mahallelerde tek adres bile atmadan geziyorlar.

AK Parti Milletvekili adayı Sedat Namal, çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettirirken, sabah erken saatlerinde başlayan çalışmalar gece geç vakitlere kadar sürüyor.

Tek bir adres bile atlamadan çalışma yaptıklarını ifade eden Ak Parti Milletvekili Adayı Sedat Namal, “Milletin memnuniyeti ve duaları yorgunluğumuzu unutturuyor” dedi.

Milletin yapılanların farkında olduğunu, karalama politikalarına kimsenin inanmadığını, Milletin dünü unutmadığını belirterek “Nereye gidersek vatandaş bizi memnuniyetle karşılıyor. Vatandaşımız dünü unutmuş değil. Vatandaş dünün ve bugünün kıyaslamasını çok iyi yapıyor ve görüyor. Güneş balçıkla sıvanmaz. Bugün AK Parti aleyhinde karalama politikasını sürdüren muhalefet 7 Haziran’da cevabını alacak. Milletimiz huzur, refah ve istikrardan yana. Gençlerimiz kendisini anlayan, geleceğini gören AK Partiye teveccüh gösteriyor. Biz 7’den 70’e herkesin partisiyiz, herkesin gönüldaşıyız.  Biz sadece seçimlerde değil, her zaman meydanlarda, her zaman halkın içinde olduk. Bizi başarıya götüren ise bunlar oldu. Biz biriz, biz milletimizle el ele yürüyoruz” dedi.

MUHALEFET BOL KESEDEN ATIYOR

Muhalefetin bol keseden attığını belirten Namal şu açıklamaları yaptı;

“Artık insanımız bu vaatlere kulak asmıyor. Muhalefet bol keseden atıyor. Biz atmadık, biz bu ülkenin kaynaklarını en iyi şekilde kullanarak tabandan tavana gelişme sağladık. Dün köylerimize yol olmadığından cenaze bile zor çıkıyordu. Bugün bakın KÖYDES ile köylerimiz şahlandı. Bugün şehirde ne varsa köylerimizde de aynısı var. Üniversitesi ile büyüyen gelişen bir Karabük var. Karabük tüm dinamikleri en kısa zamanda cazibe merkezi olacak. Bunun alt yapısını yaptık. Eskipazar Endüstri bölgesi ile Karabük bölgede lokomotif il olacak”