KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞBAKANI KARŞILAMAYA HAZIRLANIYOR


TSO BAŞKANI SEDAT NAMAL “BAŞBAKANIMIZIN ZİYARETİ KARABÜK İÇİN ÖNEMLİ BİR FIRSATTIR”


namal-basbakan-karabuk

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Namal, 9 Ocak günü yapılacak olan AK Parti 5. Olağan Genel Kuruluna katılacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Karabük ziyaretinin çok önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

KTSO Başkanı Namal, iş adamlarına 9 Ocak 2015 günü İşçi lokalinde yemek verileceğini ve bu yemeğe Başbakan Ahmet Davutoğlu ile üç Bakanın katılacağını belirterek şu açıklamayı yaptı;

“Bu hafta yoğun bir hafta olacak. Başbakanımız ve beraberinde üç tane bakanımız Karabük’e gelecekler. Başbakanımızın ve Bakanlarımızın Karabük’e gelişi Ak Partinin il kongresi ile ilgilidir.

Bu vesile ile AK Parti İl Başkanı ve TSO Meclis Başkanımız Timirçun Saylar ile birlikte Karabük’ün ihtiyaçları ile ilgili bir takım projelerimizi sunma imkanı bulacağız.

Biz Eskipazar Endüstri ve Serbest Bölgenin animasyon görüntülerini ve fizibilite raporlarını bitirdik. 4 dakikalık bir slayt gösterimi var Başbakanımıza bunun sunumunu yapacağız. Eskipazar Endüstri Bölgesi ile ilgili açıklamaları hem AKP’nin kongresinde hem de aynı akşam saat 18.00’da İşçi Lokalinde iş adamlarımıza verilecek olan yemekte Başbakanımız ve ilgili bakanlarımız yapacaklardır.

Başkanımızın ve bakanların Karabük’e gelmesi Karabük için fırsattır. Cuma günü vereceğimiz yemeğimize katılacak olan işadamlarımızın sorunlarını Başbakanımıza ve bakanlara iletme fırsatı olacaktır. İş adamlarımızdan birkaç tane talep geldi. Talepleri olan iş adamlarımızın da bizim ile irtibata geçerek bu taleplerimizi ilgili mercilere sunma fırsatı yakalayacağız"

Editör: Haber Merkezi