MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SEDAT NAMAL, MAHALLE GEZİLERİNDE


 

namal-halkin-icinde

AK Parti Karabük Milletvekili aday adayı Sedat Namal, mahalle toplantılarında halk bir araya geliyor.

Geçtiğimiz hafta Haziran ayında yapılacak Milletvekili seçimleri için AK Parti’den aday adayı olan Sedat Namal, ilk ziyaretlerine mahalle toplantıları ile başladı. Yaylacık mahallesinde halka bir araya gelen Namal, burada mahalle muhtarı ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Milletvekili adayı Namal, Karabük’te siyasal noktasında bir takım eksiklikleri veya insanların beklentilerin oluşmaması siyasi ideolojilerden kaynaklanmadığı gibi siyasetin içinde olan insanların tabandan seçilmediğinden kaynaklandığını söyledi.

Namal, "Siyaset bir araç ve amaç. Siyaset insanla yapılır ve gönül alma sanatıdır. Bu noktada biz bireysel siyasetçilik de yapacağız. Her insan her zaman istediğinde bize ulaşabilecek. AK Parti hükümetinin 12 yılda Karabük’e ve ülkemize kazandırdıkları ortada. Bundan yönetmekle kazanabilir. Bundan Kayabaşı mahallesi, Yaylacık semti ve bu bölgenin insanları belediye veya genel hizmetten az pay almış olabilir. Bu hizmetlerin başka mahallelerde ve semtlerde nasıl yapıldığına, birlik beraberlik olunduğu zaman bunların üstesinden gelinir. Helikopter Karabük’e yılda belki bir kere gelir ve ona ya binersiniz ya binemezsiniz. Karabük’ün otomobiline, dolmuşuna, otobüsüne ve minibüsüne her zaman binersin. Bu Karabük’ün dolmuşu da, otomobili de, taksisi de Sedat Namal’dır, çünkü kimin nerede ne zaman bulabileceği belli. 2002’de, 2004’te, 2007’de de buradaydım, 2015’te de buradayım. 2019’ta da burada olacağım” dedi.

Sedat Namal, daha sonra mahalle ile ilgili sorun ve istekleri dinleyerek vatandaşlarla sohbet etti.



 

Editör: Haber Merkezi