KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI SEDAT NAMAL, BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE BİR HAFTADIR YURTDIŞI GEZİSİNDEYDİ


 

NAMAL, KARABÜK VE SAFRANBOLU’NUN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI İLE İLGİLİ ACABA NE DEDİ?


 

namal-nededi


Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Namal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 5-9 Kasım arası, Finlandiya, İsveç ve Polonya’ya yaptığı resmi ziyaretlerine eşlik etmişti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte yaklaşık 21 ilin Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanlarının da bulunduğu 4 günlük Avrupa seyahatinde bulunan Sedat Namal, yerel seçimler öncesi acaba Başbakan ile neler görüştü?

Finlandiya, İsveç ve Polonya’ya yapılan resmi ziyaretlerinde ve uçak seyahatinde Başbakanın yanında bulunan, oda başkanlarına yerel seçimler öncesi bölgeleri hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

Karabük ve ilçeleri ile ilgili TSO başkanı Sedat Namal acaba ne konuştu?

Bu soruya cevap bulup kamuoyu ile paylaşmak amacıyla Karabük Net Haber olarak, yurtdışından daha yeni gelen Sedat Namal’ı aradık ama kendisinden konu ile ilgili net bir cevap alamadık.

Namal “Sayın Başbakanımızla ve heyette bulunan Bakanlarımızla birçok defa görüşmeler yaptık. Karabük ile ilgili de çok önemli meseleler görüştük. En yakın zamanda Karabüklü hemşerilerimle paylaşacağım önemli konular var ama bazı görüşmelerde bize özel kalmalıdır.” Diye konuştu.

“Sayın Başbakan ile yerel seçimler sürecinde ve adaylar konusunda bir görüşme yaptınız mı, her hangi bazı isimler geçti mi?” sorumuzu cevapsız bırakan Sedat Namal, “Dedim ya, kamuoyu ile paylaşacağım bilgiler var ve bazı özel kalması gerekenler de var.” cevabını verdi.

Şimdi tüm Karabük ve Safranbolu, özellikle AK Parti'nin aday adayları, Sedat Namal’ın, Başbakanla adaylar noktasında bir şeyler konuşup, konuşmadığını ve bazı isimlerin geçip geçmediğini merak ediyor.